Η Γουότφορντ φαίνεται έτοιμη να κάνει ό,τι μπορεί για να τορπιλίσει την επανέναρξη της Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο πολλοί παίκτες στην Αγγλία όχι μόνο φοβούνται αλλά αισθάνονται και σαν πειραματόζωα.

Ο Ιταλός ιδιοκτήτης της Γουότφορντ, Τζανπάολο Πότσο, είπε ότι η Πρέμιερ Λιγκ βιάζεται υπερβολικά να επιστρέψει στη δράση, ενώ αυτό δεν είναι ασφαλές.

Η ομάδα του είναι με διαφορά τερμάτων πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, άρα προτιμά να μην αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα.

Αυτό βεβαίως δεν μειώνει τον ειλικρινή φόβο που αισθάνονται πολλοί παίκτες της, με πρώτο τον αρχηγό της, Τρόι Ντίνι. Πρόκειται για τον σύλλογο με τα μισά από τα έξι θετικά δείγματα για κορωνοϊό που ελήφθησαν στην αρχή της εβδομάδας από όλους τους συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ. Ο μόνος ποδοσφαιριστής της ομάδας που είναι φορέας είναι ο Τζαμαϊκανός Εντριαν Μαριάπα.

Την αντίθεσή του στην επιστροφή στις προπονήσεις λόγω φόβου για τον κορωνοϊό εξέφρασε στην Τσέλσι ο Ενγκολό Καντέ, με τους «μπλε» να τον στέλνουν να προπονείται μόνος. Ο δε Ντάνι Ρόουζ της Νιουκάστλ δήλωσε ότι «μας λένε ότι πρέπει να επιστρέψουμε στο ποδόσφαιρο, λες και είμαστε ινδικά χοιρίδια ή ποντίκια εργαστηρίου».

Υπάρχουν βέβαια κι εκείνοι που πάντα ψάχνουν λόγο να γκρινιάξουν, με αρκετούς παίκτες στην Πρέμιερ Λιγκ να παραπονούνται για «γελοία και άσκοπα» προπονητικά προγράμματα χωρίς επαφή, αλλά και κάποιους να διαμαρτύρονται για μπάλες που κολλούν διότι έχουν πάνω τους πολύ αντισηπτικό…

Στην Τσάμπιονσιπ πάντως, πήραν ήδη τις αποφάσεις τους και επιστρέφουν στη δράση στις 20 Ιουνίου. Στο πρόγραμμα που συμφωνήθηκε περιλαμβάνονται και τέσσερις αγωνιστικές μεσοβδόμαδα, ώστε να υπάρχει χρόνος και για τα μπαράζ ανόδου στο τέλος.

Πηγή: kathimerini.gr