ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ
Κυκλοφορούν επιτέλους ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ, το θρίλερ του Dean Koontz που συζητήθηκε όσο κανένα άλλο το 2020, καθώς αναφέρεται, αν και γραμμένο χρόνια πριν, σε έναν εφιάλτη που ξεκινάει από ένα εργαστήριο στην Ουχάν της Κίνας.

Σε αυτό το εκδοτικό ξεχωρίζουν επίσης το νέο μυθιστόρημα της μοναδικής Ιζαμπέλ Αλιέντε με τίτλο ΜΑΚΡΥ ΠΕΤΑΛΟ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΑ, καθώς και τα νέα χιουμοριστικά chic lit μυθιστορήματα της Κατερίνας Μανανεδάκη και της Σόφι Κινσέλα.

Κυκλοφορούν και δύο πολύ ενδιαφέροντα βιβλία στην κατηγορία γενικών γνώσεων ενηλίκων, δύο μυθιστορήματα για παιδιά καθώς και τα πανέμορφα εικονογραφημένα βιβλία ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΜΕ ΤΙΡΑΝΤΕΣ και ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

Το νέο εκπληκτικό μυθιστόρημα της μοναδικής Ιζαμπέλ Αλιέντε. Από την Ισπανία του Φράνκο στη Χιλή του Αλιέντε, οι ήρωες της αξεπέραστης συγγραφέως πορεύονται μέσα στον ταραγμένο 20ό αιώνα ανακαλύπτοντας ότι στη ζωή σου μπορεί να ζήσεις πολλές ζωές κι ότι, κάποιες φορές, το δύσκολο δεν είναι να φύγεις αλλά να γυρίσεις…
Τιμή πώλησης:17,70 €
Δείτε περισσότερα…
Μια μέση ελληνική οικογένεια στους μήνες της καραντίνας. Απρόοπτα, κωμικοτραγικές καταστάσεις και άπειρο γέλιο από τη βασίλισσα του ελληνικού chick lit.

Τιμή πώλησης: 15,50 €

Δείτε περισσότερα…
Μια απολαυστική ιστορία για μια περίπλοκη οικογένεια, έναν άντρα που ίσως να είναι ο ιδανικός κι ένα κορίτσι που έχει μανία να φτιάχνει τα πάντα αλλά… δυσκολεύεται να φτιάξει τη δική της ζωή. Με τον μοναδικό συνδυασμό χιούμορ και συγκίνησης που αποτελεί το σήμα κατατεθέν της πολυαγαπημένης Σόφι Κινσέλα!

Τιμή πώλησης: 17,70 €

Δείτε περισσότερα…
Το θρίλερ που συζητήθηκε όσο κανένα άλλο το 2020, καθώς αναφέρεται, αν και γραμμένο χρόνια πριν, στην πόλη Ουχάν από την οποία ξεκίνησε η πανδημία.

Τιμή πώλησης: 17,70 €

Δείτε περισσότερα…
Ο πανεπιστημιακός Γιώργος Ν. Πολίτης αναλύει με τρόπο συνοπτικό και ευκολονόητο τους λόγους που ο ελληνικός λαός κατάφερε να βγει αλώβητος συγκριτικά με τις άλλες χώρες από το κύμα της πανδημίας και να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.

Τιμή πώλησης: 7,70 €

Δείτε περισσότερα…
Δύο χρόνια σπουδών συμπυκνωμένα σ’ ένα φοβερό βιβλίο με απλά, κατανοητά και άκρως διασκεδαστικά σκίτσα! Είτε σκέφτεστε να μπείτε σε μια οικονομική σχολή, είτε σπουδάζετε ήδη, είτε αναρωτιόσασταν πάντα τι μαθαίνει κάποιος σε ένα MBA, αυτό το εξαιρετικά ευχάριστο βιβλίο είναι ό,τι χρειάζεστε!

Τιμή πώλησης: 18,80 €

Δείτε περισσότερα…
Ο αγαπημένος συγγραφέας των ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ και ΓΟΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ επιστρέφει με νέες περιπέτειες του ήρωα, των γονιών του και τις τραγελαφικές καταστάσεις που ζει μαζί τους. Βιβλίο γεμάτο χιούμορ που έχει αγαπηθεί από παιδιά σε όλον
τον κόσμο.Τιμή πώλησης: 11,10 €

Δείτε περισσότερα…
Πανέμορφη διασκευή του κλασικού μυθιστορήματος Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ, όπως έρχεται να ζωντανέψει στο χαρτί αλλά και στη μεγάλη οθόνη το 2020. Μια ιστορία που θα αγαπηθεί, ανεξάρτητα από την κινηματογραφική ταινία, και θα μάθει στα παιδιά τη μαγεία της φύσης
και της φιλίας.Τιμή πώλησης: 11,10 €

Δείτε περισσότερα…
Ο Γιώργος Δ. Λεμπέσης (δημιουργός της επιτυχημένης σειράς ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ) υπογράφει ένα φρέσκο και γεμάτο χρώμα εικονογραφημένο βιβλίο για μια δυναμική παρέα σούπερ ελεφάντων. Σε εικονογράφηση του Mike Hall, το βιβλίο θα ξετρελάνει τους μικρούς αναγνώστες, που θα λατρέψουν τις περιπέτειες των νέων αυτών ηρώων.
Τιμή πώλησης:11,10 €
Δείτε περισσότερα…
Ένα πανέμορφο εικονογραφημένο βιβλίο για παιδιά 5 ετών και άνω που τους μαθαίνει για την ανακύκλωση αλλά και πώς να ζούμε ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. Εξαιρετικά επίκαιρο, απευθύνεται σε κάθε παιδί στο οποίο θέλουμε να εμφυσήσουμε οικολογική συνείδηση.

Τιμή πώλησης: 6,60 €

Δείτε περισσότερα…

 

Πηγή: Εκδόσεις Ψυχογιός