Διαγωνισμός με δώρο το βιβλίο «Η παρέα των 5 και τα πάθη της»

 

 

 Λίγα λόγια για το βιβλίο

Στην πρωτεύουσα της Ελλάδος, στο ιερό αυτό λίκνο του αρχαίου πολιτισμού με την οικονομική κρίση να μαστίζει τις ανθρώπινες ψυχές, μια ομάδα 5 διαφορετικών χαρακτήρων προσπαθεί να επιβιώσει μέσα από το μεροκάματο στον χώρο της μεταφοράς-μετακόμισης και σε αντίξοες συνθήκες. Το παρελθόν τους συγκρούεται με τα πάθη τους δοκιμάζοντας τη σχέση τους και με την οικονομική δυσπραγία που υπάρχει βγαίνει στην επιφάνεια όλη η βρωμιά. Τροχοπέδη της όλης προσπάθειας η ισχνή ελπίδα του ανθρωπισμού που σαν φτερωτός ΑΓΓΕΛΟΣ σταματά κάπως τον ξέφρενο ισοπεδωτικό ρυθμό. Προκειμένου να σώσουν το τομάρι τους, να επιβιώσουν και να βγουν από τα αδιέξοδα, θα χρησιμοποιήσουν παραβατικές συμπεριφορές και υπόγεια κίνητρα. Συνοδοιπόρος τους σε όλη τη διαδρομή είναι ο τυχερός-τραγικός, περισσότερο καρμικός αριθμός 5, που εμφανίζεται συνέχεια μπροστά τους. Η μυθική μορφή του Μεγάλου Αλεξάνδρου ακόμα πλανάται στην ευρύτερη Μακεδονική γη με τα ορατά και αόρατα, υλικά και άυλα στοιχεία της φύσης να τον αναζητούν και γενικότερα στη Δεσκάτη, στον τόπο καταγωγής της εμβληματικής προσωπικότητας του Παυλάρα, στο «απόλυτο ησυχαστήριο».

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Ιωάννης Παύλος γεννήθηκε στις 14-12-1973 στο Μόναχο της Δυτικής Γερμανίας. Ακολούθησε τον κλάδο της γυμναστικής ακαδημίας και σπούδασε στο πανεπιστήμιο Σόφιας της Βουλγαρίας. Παράλληλα απέκτησε και τον τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών στην ειδική αγωγή. Επίσης ανταποκρίθηκε με επιτυχία στο σύστημα γραφής και ανάγνωσης τυφλών BRAILLE. Ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρόγραμμα εργασιακής εμπειρίας της οργανωτικής επιτροπής Ολυμπιακών αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004, στη διεύθυνση υπηρεσιών θεατών. Παρακολούθησε το ετήσιο εκπαιδευτικό επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο «ψυχική υγεία – ειδική αγωγή» από το τεχνολογικό εκπαιδευτικό ίδρυμα Λάρισας. Εργάστηκε για παραπάνω από μια δεκαετία στην υπηρεσία της μεταφοράς – μετακόμισης στον πιο ειδικευμένο κλάδο και την τελευταία πενταετία απόκτησε το δίπλωμα του κρεοπώλη. Σήμερα ασχολείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο του κρέατος και είναι ιδιοκτήτης καταστήματος.

Όροι διαγωνισμού

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι που δηλώνουν συμμετοχή στο διαγωνισμό συμφωνούν με τους παρακάτω όρους:

  1. Οι διαγωνιζόμενοι δηλώνουν ότι τα στοιχεία που καταχώρησαν είναι αληθή.
  2. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδος που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
  3. Τα στοιχεία των διαγωνιζομένων χρησιμοποιούνται μόνο για την κλήρωση του συγκεκριμένου διαγωνισμού στον οποίο δήλωσαν συμμετοχή.
  4. Οι νικητές του διαγωνισμού ενημερώνονται με μέιλ ή τηλεφωνικώς ότι κέρδισαν στο διαγωνισμό εντός τριών ημερών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.
  5. Οι νικητές του διαγωνισμού συμφωνούν με την κοινοποίηση των στοιχείων τους στον εκδοτικό οίκο ή στο συγγραφέα σε συνεργασία με τον οποίο διεξήχθη ο διαγωνισμός στο πλαίσιο της αποστολής ή της παραλαβής του δώρου τους.
  6. Αν δεν καταστεί εφικτή η επικοινωνία με κάποιο νικητή του διαγωνισμού εντός ενός μήνα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο νικητής δεν μπορεί πλέον να διεκδικήσει το δώρο του αλλά αυτό χάνεται.
  7. Οι νικητές του διαγωνισμού συμφωνούν με την αναφορά του ονοματεπώνυμού τους και του νομού κατοικίας τους κατά τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού στην ιστοσελίδα μας.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.