Στο Αθλητικό Μετρόπολις μίλησε ο Άγγελος Αναστασιάδης με αφορμή το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μπενφίκα. Ο Μακεδόνας τεχνικός αποκάλυψε πως δεν θα είναι στην Τούμπα και εξέφρασε την αισιοδοξία του για πρόκριση της ομάδας της Θεσσαλονίκης που όπως τόνισε θα τον αλλάξει επίπεδο:

Για το αν θα βρίσκεται στο γήπεδο:

«Είμαι στο νοσοκομείο, δεν μπορώ να πάω στο γήπεδο. Θα δω το παιχνίδι από την τηλεόραση. Πολύς κόσμος θα ήθελε να είναι στο γήπεδο και για πολλούς λόγους δεν μπορεί, όπως εγώ».

Για το αν είναι αισιόδοξος για το παιχνίδι:

«Πάντα είμαι αισιόδοξος. Πιστεύω στη δυναμική του ΠΑΟΚ, μακάρι να πάνε όλα καλά. Δεν θα είμαι σε αναμμένα κάρβουνα. Παρακαλούμε και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Ούτε να παίξεις, ούτε να κοουτσάρεις. Απλά παρακαλάς την Παναγιά για να πάνε όλα καλά».

Για το πώς πρέπει να παίξει ο ΠΑΟΚ ώστε να καταφέρει να προκριθεί:

«Στον ΠΑΟΚ τα ξέρουν καλύτερα αυτά. Τα έχουν δει και στο πρώτο παιχνίδι. Δεν είναι σωστό να βγαίνουμε και να λέμε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίξει έτσι ή αλλιώς».

Για την επικινδυνότητα της Μπενφίκα:

«Είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία και καλούς παίκτες. Μακάρι να βοηθήσει η Παναγιά για να περάσουμε».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ:

«Ο κόσμος πάντα είναι εκεί και βοηθάει. Ό,τι θέλει η Παναγιά θα γίνει. Είμαστε σε καλή κατάσταση και πολύ καλή ψυχολογία. Ελπίζω να πάει καλά το παιχνίδι. Ο κόσμος θα είναι εκεί».

Για το αν έχει κάποιο προαίσθημα για το παιχνίδι:

«Δεν έχω κάποιο προαίσθημα. Απλά παρακαλώ την Παναγιά να βοηθήσει τον προπονητή και τους παίκτες για να περάσει η ομάδα για πρώτη φορά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για το τι σημαίνει για τον ΠΑΟΚ ενδεχόμενη πρόκριση στους ομίλους:

«Είναι ένα μεγάλο βήμα για την ομάδα. Χρόνια τώρα όλοι που ήμασταν στην ομάδα κάναμε αυτήν την προσπάθεια. Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι θα γίνει. Μακάρι να δώσει η Παναγιά να πάνε όλα καλά. Μπαίνει σε άλλη διάσταση η ομάδα. Παρακαλάμε την Παναγιά να βοηθήσει να πάνε όλα καλά. Το αξίζει η ομάδα και ο μεγαλομέτοχος».

Για το πού θα δει το παιχνίδι:

«Δεν θα το δω με φίλους. Μόνος μου».

Για την κατάσταση της γυναίκας του:

«Είμαστε σε καλό δρόμο. Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ που είναι πρωτεργάτης στην προσπάθεια που γίνεται να περάσει το μήνυμα για τη δωρεά οργάνων. Είναι πολύ μεγάλη διάσταση αυτό το πράγμα και ακουμπά πολύ κόσμο. Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ, τον μεγαλομέτοχο για όλη αυτήν την βοήθεια που δίνει. Δεν θα μείνουμε εκεί, θα συνεχίσουμε. Εύχομαι κι εσείς να αφιερώσετε ένα λεπτό σε κάθε εκπομπή σας για τη δωρεά οργάνων.

Όσοι έχουν λόγο και γραφή αν το κάνουν αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πολλοί περιμένουν τη ζωή από όλο αυτό και δυστυχώς υπάρχει άγνοια και το ξεχνάμε. Αν συμβεί σε εμάς τρέχουμε και παρακαλάμε. Καλό είναι προτού συμβεί να τρέξουμε και να προλάβουμε να το κάνουμε».

Για το τι σημαίνει για το ελληνικό ποδόσφαιρο ενδεχόμενη πρόκριση του ΠΑΟΚ:

«Μετά και την πρόκριση της ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για το ελληνικό ποδόσφαιρο να έχουμε δύο ομάδες στους ομίλους. Σημαίνει πως ανεβαίνει το επίπεδο του ποδοσφαίρου γενικώς και δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποιος που δεν το θέλει. Πιστεύω ότι όλη η Ελλάδα θα είναι σήμερα με τον ΠΑΟΚ». 

Πηγή: sport24.gr