Πάνω από 2.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν κάνει… απόβαση στο Λονδίνο για τον αγώνα με την Τσέλσι  –  Αρκετοί βρήκαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την βρετανική πρωτεύουσα και να επισκεφθούν το Βρετανικό Μουσείο

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μία φωτογραφία από τα Γλυπτά του Παρθενώνα. Θα αναρωτηθεί κανείς τι το «περίεργο» έχει μία φωτογραφία από το Βρετανικό Μουσείο και τα Γλυπτά, αφού εκεί εκτίθενται εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Ο λόγος που η φωτογραφία έχει γίνει viral είναι η παρουσία ενός φιλάθλου του ΠΑΟΚ, κανονικά με τη φανέλα και το κασκόλ της ομάδας, ο οποίος επισκέφθηκε το μουσείο με την ευκαιρία της παρουσίας τους στο Λονδίνο για την αναμέτρηση του «Δικεφάλου του Βορρά» με την Τσέλσι.

Περισσότεροι από 2.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν κάνει… απόβαση στο Λονδίνο για τον αγώνα της ομάδας με τους «Μπλε» στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων τουEuropa League.

Οι οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά» βρέθηκαν στην βρετανική πρωτεύουσα για να ζήσουν την ατμόσφαιρα του Stamford Bridge. Πολλοί εξ αυτών είδαν το ταξίδι αυτό ως ευκαιρία για να εξερευνήσουν το Λονδίνο. Πόσο μάλλον να επισκεφθούν και το Βρετανικό Μουσείο όπου εκτίθενται τα Γλυπτά του Παρθενώνα.

protothema.gr