Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ: Νέες κυκλοφορίες στις 07.03.2019
If you can’t see the newsletter properly click here.

Σας παρουσιάζουμε το νέο εκδοτικό μας πρόγραμμα με 12 νέους τίτλους, οι οποίοι κυκλοφορούν στις 7 Μαρτίου· περιλαμβάνει βιβλία για ενηλίκους και παιδιά. Σε αυτό το εκδοτικό, μεταξύ άλλων, συμπεριλαμβάνονται νέα βιβλία από την Ισμήνη Χ. Μπάρακλη και τη Μαρία Τσακίρη. Επίσης, κυκλοφορεί και το βιβλίο γενικών γνώσεων Η ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ από την ειδικό για λύκους Έντι Ράντιγκερ. Δείτε αναλυτικά παρακάτω τα 12 νέα βιβλία αυτού του εκδοτικού.

Το νέο μυθιστόρημα της Ισμήνης Χ. Μπάρακλη μας ταξιδεύει στον χρόνο και τον χώρο, από τη μυθική πολιτεία των Γιαννιτσών και τη Θεσσαλονίκη μέχρι το Φάληρο και το Λονδίνο, μέσα από μια ιστορία αγάπης, ανθρωπιάς και αυταπάρνησης.
Τιμή πώλησης:15,50 €
Δείτε περισσότερα…
ΤΟ ΧΕΛΙΔΟΝΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ
ΘΛΙΜΜΕΝΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ

Μια νέα συγκλονιστική ιστορία από τη γερή πένα της δημοσιογράφου και συγγραφέως Μαρίας Τσακίρη, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα.

Τιμή πώλησης: 16,60 €

Δείτε περισσότερα…
Μια συναρπαστική μελέτη της ζωής των λύκων, που αποκαλύπτει τις αξίες με τις οποίες ζουν και καταδεικνύει ότι οι λύκοι θα μπορούσαν να είναι η καλύτερη μορφή του ανθρώπινου είδους.

Τιμή πώλησης: 15,50 €

Δείτε περισσότερα…
Η ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ
ΠΟΤΕ - Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΣΩΣΤΟΥ TIMING O συγγραφέας Ντάνιελ Πινκ μάς δείχνει τον τρόπο να ζήσουμε καλύτερα, συνδυάζοντας επιστημονικά δεδομένα και πρακτικές συμβουλές για την καλύτερη αξιοποίηση του χρόνου μας.

Τιμή πώλησης: 15,50 €

Δείτε περισσότερα…
Ένα πολυσυλλεκτικό βιβλίο για τη ζωή των παιδιών όλου του κόσμου με πληροφορίες για διαφορετικά ήθη, έθιμα και παραδόσεις, καθώς και βασικές εκφράσεις σε διάφορες γλώσσες. Ενισχύει τη διαπολιτισμικότητα και καλλιεργεί τον σεβασμό
στη διαφορετικότητα.

Τιμή πώλησης: 12,20 €

Δείτε περισσότερα…
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ Ένα βιβλίο γραμμένο από παιδιά για τα παιδιά, που μιλά με διασκεδαστικό τρόπο για τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη και το κοινό καλό.

Τιμή πώλησης: 6,60 €

Δείτε περισσότερα…
ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΩ: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΩ: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ένα βιβλίο stem για τη συναρπαστική ιστορία της εξέλιξης των αυτοκινήτων, από τις ρομαντικές άμαξες μέχρι τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, καθώς και οδηγίες για την τρισδιάστατη κατασκευή του θρυλικού Μοντέλου Τ της Φορντ.

Τιμή πώλησης: 16,60 €

Δείτε περισσότερα…
ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΞΕΡΕΥΝΩ: ΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ

Νέος τίτλος στην επιτυχημένη σειρά «Μαθαίνω και Εξερευνώ» με φανταστικό παζλ 205 κομματιών και ένα απίθανο βιβλίο για τα αγαπημένα προϊστορικά ζώα.

Τιμή πώλησης: 18,80 €

Δείτε περισσότερα…
ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΞΕΡΕΥΝΩ: ΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ
ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ - ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΛ (30 ΤΜΧ.) ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ ‒ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΛ (30 ΤΜΧ.)

Γενναίοι ιππότες, μεσαιωνικά κάστρα, όμορφες πριγκίπισσες, κακές μάγισσες, όλος ο κόσμος των παραμυθιών βρίσκεται μέσα σε αυτό το κουτί που περιέχει ένα παζλ 30 κομματιών και ένα βιβλιαράκι.

Τιμή πώλησης: 13,30 €

Δείτε περισσότερα…
ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ‒ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΛ (30 ΤΜΧ.)

Όλα τα αγαπημένα ζωάκια της ζούγκλας βρίσκονται μέσα σε αυτό το κουτί, που περιέχει ένα παζλ 30 κομματιών και ένα βιβλιαράκι.

Τιμή πώλησης: 13,30 €

Δείτε περισσότερα…
ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ - ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΛ (30 ΤΜΧ.)
ΠΑΖΛ 2: ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ & ΠΑΖΛ 2: ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

Δυο πολύχρωμα παζλ για πολύ μικρά παιδιά (0-3 ετών) που συνοδεύονται από βιβλία με στιχάκια, για να μαθαίνουν οι μικροί αναγνώστες τους αριθμούς και τα χρώματα.

ΠΑΖΛ 2: ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ
Τιμή πώλησης:12,20 €
Δείτε περισσότερα…
ΠΑΖΛ 2: ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ
Τιμή πώλησης:12,20 €
Δείτε περισσότερα…

Εκδόσεις Ψυχογιός ΑΕ
Τατοΐου 121, 144 52 Μεταμόρφωση
τηλ.: 210.2804800 // Fax: 210.2819550
E-mail: popi@psichogios.gr