Ο Μίλος Ντέλετιτς ξεχώριζε σαν τη μύγα μέσα στο γάλα στον κάμπο. Ήταν αυτός ο παίκτης που έκανε τους φιλάθλους της ΑΕΛ να σηκώνονται από τις θέσεις τους στο γήπεδο. Με αυτούς είναι που απέκτησε μια ιδιαίτερη σχέση. Εξ’ αρχής υπήρξε αυτή η σύνδεση με τον κόσμο.

Είναι πια κοινό μυστικό πως ο Μίλος Ντέλετιτς θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Λάρισας με την ΑΕΚ να είναι μία από τις ομάδες που τον πολιορκούν στενά. Το Sportime.gr επικοινώνησε μαζί του και ο Σέρβος μεσοεπιθετικός ήταν γεμάτος ευγνωμοσύνη. Για όλους, ειδικά όμως για τους φιλάθλους της ΑΕΛ. Γι’ αυτούς που τον έκαναν να είναι πια οπαδός της ομάδας.

«Δεν έχω λόγια να μιλήσω για τον κόσμο της ΑΕΛ και γενικά για τους ανθρώπους στη Λάρισα. Όλα αυτά τα χρόνια με αγκάλιασαν σαν να είμαι δικό τους παιδί, σαν να είχα γεννηθεί εκεί. Έγινα έναν με τον κόσμο και θέλω να τον ευχαριστήσω για όλα αυτά τα χρόνια που πέρασα στην ομάδα».

Πως εξηγείς αυτό το «δέσιμο»;

«Είναι πολλά. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Ακόμα και όταν έκανα κάποιο λάθος οι φίλοι της ΑΕΛ με χειροκροτούσαν. Με βοήθησαν πολύ. Η ΑΕΛ είναι και θα είναι για πάντα μέσα στην καρδιά μου. Είμαι οπαδός της ομάδας πλέον. Δεν ήθελα να φύγω με αυτό τον τρόπο. Αποχωρώ με το κεφάλι ψηλά, για όσα έζησα εδώ. Έδωσα ότι είχα. Το παράπονό μου είναι πως ήθελα να αγωνιστώ στην Ευρώπη με την ΑΕΛ. Ήμουν πεπεισμένος πως είχαμε αυτή τη δυνατότητα, διότι είναι κάτι που αξίζει και το κοινό της ομάδας κι η πόλη της Λάρισας».

Μπορούμε να πούμε κάτι για το επόμενο βήμα;

«Θα τα μάθετε όλα σύντομα. Δεν έχει σημασία αυτό τη δεδομένη στιγμή. Σημασία έχει πως η ΑΕΛ μου έδωσε την ευκαιρία να πετύχω τα όνειρά μου και να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Έτσι είναι η ζωή, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να κυνηγάς τις ευκαιρίες που σου δίνονται κι αυτό έκανα. Αν δεν ήταν η ΑΕΛ όμως η καριέρα μου δεν θα είχε πάρει τέτοια θετική πορεία. Γι’ αυτό και θέλω να ευχαριστήσω κόσμο, όλους τους προπονητές και τους συμπαίκτες που είχα όλο αυτό το διάστημα, αλλά και όλους όσους εργάζονται στο κλαμπ. Ελπίζω πως όταν γυρίσω σε αυτό το στάδιο, ακόμα και σαν αντίπαλος, να μην αλλάξει τίποτε. Και το πιστεύω. Εξάλλου μια μέρα θα γυρίσω πάλι να αγωνιστώ για την ΑΕΛ».

ΠΗΓΗ

Πηγή: larissanet.gr