Ο Δημοτικός Συνδυασμός «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» ανακοινώνει την υποψηφιότητα του αγαπητού και γνωστού ξενοδόχου στην Πρέβεζα και ιδιοκτήτη του Kalamitsi HOTEL κ. Γιάννη Ντόλαζα.

Στο πλαίσιο των επίσημων ανακοινώσεων των Υποψηφίων του Συνδυασμού και κατόπιν της  συνάντησης συνεργασίας που είχαν στο γραφείο του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Νίκου Γεωργάκου έλαβε χώρα και η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ Γιάννη Ντόλαζα.

Η συνάντηση συνεργασίας πραγματοποιήθηκε ως προς την οργάνωση των επαφών και συναντήσεων του Συνδυασμού με φορείς και επαγγελματίες του χώρου στο πλαίσιο της προγραμματικής καταγραφής και ανάπτυξης του φακέλου Τουρισμός στη Θεματική Ομάδα Προγραμματικού Σχεδιασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΗ» (δείτε και δώστε τη γνώμη σας στη ψηφιακή διαδραστική πλατφόρμα «Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ» στην ιστοσελίδα  www.dimoskardiasmas.gr ).

Η ένταξη και η υποψηφιότητα του ικανού με πολυετή δράση και εμπειρία από το 1991 ξενοδόχου στο Δήμο Πρέβεζας κ. Γιάννη Ντόλαζα,  προσθέτει στο κατά γενική ομολογία πλέον δυναμικό και ποιοτικό σύνολο των υποψηφίων ένα ακόμα ξεχωριστό πρόσωπο της αγοράς και δε στον τόσο σημαντικό για το Δήμο μας τομέα του Τουρισμού. Ο Συνδυασμός «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» έχει την Τουριστική Ανάπτυξη της πολύ ψηλά στην ατζέντα της επόμενης διακυβέρνησης λόγω της ενίσχυσης και της ενδυνάμωσης που δίνει σε μία μεγάλη λίστα επαγγελμάτων και αξιοποίησης των τοπικών προϊόντων.

Ο Υποψήφιος με το Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» κ Γιάννης Ντόλαζας δήλωσε ως προς την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της τα ακόλουθα:

« Δεν έχω κρύψει ποτέ σε όλα τα χρόνια της πορείας μου στην Πρέβεζα ούτε το ενδιαφέρον μου για την ανάπτυξη και την αξιοποίηση του Δήμου μας αλλά ούτε και τις προτάσεις μου. Από πάντα είμαι ενεργό μέλος της κοινωνίας σε συνδικαλιστικό, κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο και πιστεύω ακράδαντα ότι μόνο με την ενεργή μας συμμετοχή μέσα από τις δημοκρατικές εκλογικές διαδικασίες  μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα προς το σωστό δρόμο και να επιτύχουμε την οργάνωση της ανάπτυξης που επιθυμούμε ανά τομέα όπως και τον τουριστικό που προσωπικά δραστηριοποιούμαι. Από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης της νέας, σύγχρονης και δυναμικής πρότασης του ικανού και αξιόλογου από χρόνια συναγωνιστή μου Νίκου Γεωργάκου με το Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!», ο οποίος εισάγει μία νέα φιλοσοφία ομαδικής δουλειάς και ενός σύγχρονου management στη Δημοτική Διοίκηση, βρήκα την πρόταση που πιστεύω ότι με εκφράζει αλλά και αποτελεί την ιδανική λύση με ήθος και επίπεδο για τη Νίκη των Δημοτών .

Όλοι οι υποψήφιοι, τα στελέχη και οι εθελοντές του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» καλωσορίζουμε τον κ Γιάννη Ντόλαζα στην επιλογή της νίκης των Δημοτών!

Ο Γιάννης Ντόλαζας ζει στο Δήμο Πρέβεζας και κατοικεί στον όμορφο Παντοκράτορα. Είναι χρόνια ένας δυναμικός εκπρόσωπος στον Τουριστικό Κλάδο και ήταν επιχειρηματίας στο ξενοδοχειακό κλάδο ενεργά από το 1988 έως και την πρόσφατη συνταξιοδότησή του όπου και τη ξενοδοχειακή δραστηριότητα τη συνεχίζει με επιτυχία πλέον η σύζυγός του. Στο παρελθόν είχε δραστηριοποιηθεί στο κλάδο της βιοτεχνίας στην Αθήνα. Ήταν πάντα ενεργό μέλος στις Ενώσεις  Ξενοδόχων και συμμετείχε όπως και σήμερα σε κάθε προσπάθεια για την τουριστική ανάπτυξη και αναβάθμιση του τόπου μας. Είναι νυμφευμένος με την Πρεβεζάνα Αλεξάνδρα Λέκκου.

 

Πηγή: prevezatoday.gr