Η Mondo Cosmetico είναι μία από τις πιο αξιόπιστες καλλυντικές εταιρείες ,με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που συνδυάζει την ποιότητα με τις πιο προσιτές τιμές. Έχει μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης, ικανά να ικανοποιήσουν και τις πιο απαιτητικές! Mιας και η άνοιξη είναι παρούσα και το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών, σας προτείνουμε ένα δροσερό και νεανικό μακιγιάζ με προϊόντα της εταιρείας L’ORÉAL PARIS. Αναμφισβήτητα, το μακιγιάζ αυτό θα σας κάνει να λάμψετε και να εντυπωσιάσετε τους πάντες!


Βρείτε τα προϊόντα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Mondo Cosmetico:

https://mondocosmetico.gr/el/


Αρχικά, εφαρμόστε στο καπάκι του ματιού και σε όλο το κινητό βλέφαρο το primer ματιών Loreal Paris Color Riche Eye Primer Base. Πρόκειται για ένα κρεμώδες μολύβι που προετοιμάζει τα μάτια για την υποδοχή των σκιών και καταπολεμά το εύκολο ξεθώριασμά τους. Επίσης, φωτίζει τα βλέφαρα και ελαχιστοποιεί τις μαύρες περιοχές γύρω από τα μάτια!

https://mondocosmetico.gr/el/primer/4882-l-oreal-color-riche-eye-primer-base-3600522701316.html

Κατόπιν, χρησιμοποιήστε την εκπληκτική παλέτα σκιών Loreal Paris Color Riche Les ombres σε 4 γήινες αποχρώσεις (πράσινο,μοβ, κρεμ και μαύρο). Οι αποχρώσεις αυτές μπορούν να φορεθούν μεμονωμένα αλλά και σε συνδυασμό μεταξύ τους. Χρησιμοποιήστε το πράσινο στη μεγαλύτερη επιφάνεια του ματιού, τις σκούρες αποχρώσεις στην εξωτερική γωνία και την ανοιχτόχρωμη σκιά στην εσωτερική γωνία για να φωτίσετε το βλέμμα. Οι σκιές αυτές έχουν μεγάλη διάρκεια και απλώνονται εύκολα.

Τέλος, για να ολοκληρώσετε το μακιγιάζ σας στα μάτια, απλώστε 2-3 στρώσεις από την Loreal Paris Voluminous Mascara, μάσκαρα με ειδικό βουρτσάκι για maximum όγκο. Έχει πλούσια και κρεμώδη υφή και είναι οφθαλμολογικά ελεγμένη. Δίνει έξτρα όγκο, μήκος και καμπυλότητα και οι βλεφαρίδες φαίνονται απίστευτα πυκνές και έντονες.

Συνεχίστε το μακιγιάζ σας με την περιοχή των ζυγωματικών. Στα μάγουλα διαλέξτε να εφαρμόσετε το καταπληκτικό ρουζ Loreal Paris Nude Magique BB Blush σε ροζ απόχρωση. Πρόκειται για ένα κρεμώδες ρουζ το οποίο τρέπεται σε ροχ απόχρωση σε επαφή με την επιδερμίδα σας και έτσι χαρίζει μία όμορφη και υγιή λάμψη στο πρόσωπό σας. Ταυτόχρονα, επιλέξτε το Loreal Paris Lor Highlighter για τα ζυγωματικά, λάμψη με την οποία επιτυγχάνετε ένα επαγγελματικό φινίρισμα σε χρυσή απόχρωση προσθέτοντας στιγμιαία ακτινοβολία και ανύψωση στην επιδερμίδα σας.

Για να ολοκληρώσετε το μακιγιάζ, τι καλύτερο από ένα λαμπερό κραγιόν σε κόκκινο τόνο; Πρόκειται για το Loreal Paris Collection by Eva, ένα ματ κραγιόν που αποκαλύπτει την ένταση του κόκκινου στα χείλη και προσφέρει ενυδάτωση χάρη στα ειδικά έλαια που περιέχει.

Η Mondo Cosmetico και η ομάδα του ΠολιςPost σας ευχόμαστε μία όμορφη, χρωματιστή και ανέμελη άνοιξη! Μην ξεχνάτε ποτέ να φοράτε το χαμόγελό σας, γιατί είναι το σημαντικότερο όπλο σας!!!!