Νέα Βιβλία 
Η συγγραφέας των 2 εκατομμυρίων αντιτύπων, ΛΕΝΑ ΜΑΝΤΑ, μας ταξιδεύει για ακόμη μια φορά με το νέο της μυθιστόρημα, ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ, στα χνάρια του αγαπημένου βιβλίου ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ.

Επίσης, στις 9/5 κυκλοφορεί Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ από τη συγγραφέα Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη, αλλά και η συλλεκτική σκληρόδετη έκδοση του ΣΕΡΡΑ. Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ του Γιάννη Καλπούζου, με αφορμή την ημέρα μνήμης για τα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων.

Στα παιδικά βιβλία ξεχωρίζει η νέα σειρά βιβλίων του Τζεφ Κίνι με το ημερολόγιο του κολλητού του Σπασίκλα, του Ράουλι, που θα ξετρελάνει όλα τα παιδιά.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα 10 νέα βιβλία αυτού του εκδοτικού.

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ
Στα χνάρια του αγαπημένου ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, έρχεται μια ιστορία με επίκεντρο τις ζωές τεσσάρων γυναικών στο πέρασμα των χρόνων.
Τιμή πώλησης:17,70 €
Δείτε περισσότερα…
Έρωτες και περιπέτειες με φόντο την ηλιόλουστη Δήλο, την κοσμοπολίτικη Μύκονο και τη γραφική Κορνουάλη.

Τιμή πώλησης: 17,70 €

Δείτε περισσότερα…
Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ
ΣΕΡΡΑ - ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ Με αφορμή την ημέρα μνήμης για τα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων, το ιστορικό μυθιστόρημα του Γιάννη Καλπούζου κυκλοφορεί σε σκληρόδετη αριθμημένη έκδοση 2.000 αντιτύπων.

Τιμή πώλησης: 22,20 €

Δείτε περισσότερα…
Με τόσες ανακαλύψεις τα τελευταία χρόνια, η επιστήμη κυριολεκτικά έχει αλλάξει τον τρόπο που φροντίζουμε τον εγκέφαλό μας. Και ο Μεντίνα αποδεικνύει ακριβώς αυτό: πώς μπορούμε να απολαύσουμε τα χρόνια της τρίτης ηλικίας.

Τιμή πώλησης: 16,60 €

Δείτε περισσότερα…
BRAIN RULES ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΚΜΑΙΟΙ
Γεμάτα συμβουλές, ρητά που γαληνεύουν την ψυχή ή τον νου και δραστηριότητες, τα ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ και ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙΣ μας δείχνουν τον δρόμο για να γίνουμε πιο ευέλικτοι, πιο αποφασιστικοί και πιο δυνατοί αλλά και πώς να πετύχουμε εσωτερική ηρεμία και πληρότητα.
ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ
Τιμή πώλησης:9,90 €
Δείτε περισσότερα…
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙΣ
Τιμή πώλησης:9,90 €
Δείτε περισσότερα…
ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΛΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
Το ημερολόγιο του κολλητού του Σπασίκλα, του Ράουλι, έρχεται να συστήσει στα παιδιά μια άλλη πλευρά του πολυαγαπημένου και γνωστού κόσμου του Σπασίκλα. Χιούμορ, αστεία, σκίτσα αλλά και αιφνιδιαστικές εμφανίσεις του ίδιου του Γκρεγκ Χέφλι θα ξετρελάνουν όλα τα παιδιά.
Τιμή πώλησης:11,10 €
Δείτε περισσότερα…
Το 4ο και τελευταίο βιβλίο του αγαπημένου τρομερού δίδυμου. Το βιβλίο είναι γεμάτο από μαυρόασπρα σκίτσα, χαρακτηρίζεται από αστείρευτο χιούμορ και έχει αγαπηθεί από τους αναγνώστες του Σπασίκλα,
της Ξενέρωτης
και του Καπετάν Βράκα.

Τιμή πώλησης: 11,10 €

Δείτε περισσότερα…
ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΔΙΔΥΜΟ 4
Ο ΜΠΙΛΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΝΟΙ Το τελευταίο βιβλίο του Ρόαλντ Νταλ εκδίδεται για πρώτη φορά στα ελληνικά με εικονογράφηση του Κουέντιν Μπλέικ. Μια πλούσια περιπέτεια γεμάτη φαντασία για παιδιά από 8 ετών και πάνω.

Τιμή πώλησης: 7,70 €

Δείτε περισσότερα…
Ένα μυθιστόρημα περιπέτειας και επιβίωσης από την πολυβραβευμένη συγγραφέα Κάθριν Ράντελ, για παιδιά από 10 ετών και πάνω.

Βραβείο Costa Children’s Book 2017.

Τιμή πώλησης: 16,60 €

Δείτε περισσότερα…
Ο ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗΣ

 

Πηγή : Εκδόσεις Ψυχογιός