το Μεξικό βρίσκεται εδώ και μια εβδομάδα το μοντέλο και πρώην παίκτης του SurvivorΓιάννης Σπαλιάρας, αφού έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα για τη νέα σειρά του Netflix, στην οποία θα συμμετάσχει. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος υποδύεται έναν πρώην πράκτορα της CIA. Η εμπειρία για εκείνον είναι μοναδική και δεν σταματάει να ποστάρει φωτογραφίες από τα γυρίσματα στον λογαριασμό του στο Instagram.

Η σειρά βασίζεται στη ζωή του Μεξικανού βαρόνου των ναρκωτικών Αμάντο Καρίγιο Φουέντες που έγινε κυρίαρχος του καρτέλ Χουαρέζ μετά τη δολοφονία του Ραφαέλ Αγκουιλάρ Γκουαχάρδο. Ο έμπορος ναρκωτικών πέθανε στο νοσοκομείο το 1997, επιχειρώντας ανεπιτυχώς να κάνει πλαστική επέμβαση αλλαγής προσώπου.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανήρτησε ο Γιάννης Σπαλιάρας στο Instagram:

Το Lord Of The Skies ή όπως είναι ο ισπανικός του τίτλος El Senor De Los Cielos είναι αμερικανική τηλενουβέλα που έκανε πρεμιέρα στο κανάλι Telemundo τον Απρίλιο του 2013, ενώ διανέμεται στο εξωτερικό από τη λατινοαμερικανική συνδρομητική υπηρεσία Telemundo Internacional.

Τον Μάιο του 2018 ανακοινώθηκε πως η σειρά θα γυρίσει και έβδομο κύκλο, αυτόν στον οποίο θα συμμετέχει ο Γιάννης Σπαλιάρας. Ο Σπαλιάρας θα υποδυθεί έναν ελληνικής καταγωγή πράκτορα της CIA, τον Νίκο, ο οποίος και προφανώς θα προσπαθήσει να συλλάβει τον πρωταγωνιστή της σειράς και βαρόνο των ναρκωτικών.

Ο Νίκος θα μιλά αγγλικά, ισπανικά και ελληνικά με τον Γιάννη Σπαλιάρα να χρειάζεται εντατικά μαθήματα προκειμένου να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του ρόλου. Η σειρά προβάλλεται και από την πλατφόρμα του Netflix.

Πηγή: ethnos.gr