ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

Καλό ταξίδι Μάκη, ήσουν ένας καλός άνθρωπος, ένας πρόθυμος και καρτερικός υπάλληλος και ένας χρήσιμος συνεργάτης. Βοήθησες με όλες σου τις δυνάμεις υπηρετώντας τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου μας, και ήσουν υπερήφανος για τα επιτεύγματά του. Όμως το αδόκητο αυτό γεγονός επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά τις αδικίες αυτής της ζωής.

Συλλυπητήρια και υπομονή στην οικογένειά σου.

Σπυρίδων Π. Βεργίνης


ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Μια δύσκολη μέρα ήταν η σημερινή, στο άκουσμα της απώλειας τελικά του καλού φίλου, ακούραστου εργάτη, σεμνού και λιγομίλητου αλλά πάντα γελαστού και πρόθυμου επιστάτη και «ψυχής» του Δημοτικού Σταδίου, Μάκη Πεταλά. Τα ειλικρινή μας συλληπητήρια στην οικογένειά και τους φίλους του από όλη την οικογένεια του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα..


Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια για τον άδικο και πρόωρο χαμό του αγαπητού Μάκη Πεταλά.

Ευχόμαστε ο Θεός να του χαρίσει ανάπαυση σώματος και ψυχής , να δώσει στην οικογένεια του υγεία και να διατηρήσει ζωντανή τη μνήμη του.

Το Δ.Σ.


Το Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν.Λευκάδας εκφράζει τη θλίψη του για τον χαμό του συνάδελφου Μάκη που υπέκυψεύστερα από πολυήμερηνοσηλεία στην εντατική, μετά το ατύχημα που είχε.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

Καλό ταξίδι συνάδελφε Μάκη.

Το Δ.Σ.

Πηγή: lefkadatoday.gr