Σε κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων που τον ήθελαν να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ προχώρησε ο Ολεγκ Μπλαχίν.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Οι δημοσιογράφοι που έγραψαν για τον ΠΑΟΚ γιατί δεν έγραψαν πως αναλαμβάνω την Ρεάλ Μαδρίτης ή τη Μπαρτσελόνα; Λυπάμαι.

Για ποιες διαπραγματεύσεις μιλούν; Με ποιον; Με τον ΠΑΟΚ; Δεν έχω ιδέα. Φυσικά και λένε ψέματα. Δεν ξέρω από που προέρχονται αυτές οι πληροφορίες. Οι δημοσιογράφοι έγραψαν από το στενό μου περιβάλλον. Και ποιος είναι στο στενό μου περιβάλλον; Η σύζυγός μου ή τα παιδιά μου; Μπορώ να πω πως τα έγραψαν ωραία όμως…».

Οσον αφορά στο μέλλον του, δήλωσε: «Υπήρχαν κάποιες προσφορές από άλλες ομάδες αλλά δεν μου ταίριαξαν».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ολεγκ Μπλαχίν έχει να βρεθεί σε πάγκο πέντε χρόνια! Η τελευταία ομάδα που εργάστηκε ήταν η Ντιναμό Κιέβου το 2014. Υπενθυμίζουμε επίσης ότι ο Ουκρανός στο παρελθόν είχε εργαστεί δύο φορές στον ΠΑΟΚ: Το 1993-94 και το 1998, ενώ έχει καθίσει στον πάγκο τριών ακόμα ελληνικών συλλόγων.  Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ήρθε το 1990 για χάρη του Ολυμπιακού και έμεινε στο ερυθρόλευκο πάγκο μέχρι το 1993. Μετέπειτα πήγε στον Ιωνικό (1994-1997), ενώ βρέθηκε και στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ (1998-99).

to10.gr