Το μεγάλο opening του νέου mega-club EnVogue στην αθηναϊκή πρωτεύουσα είναι πλέον γεγονός! Κάτι νέο ήρθε να ταράξει τα νερά της νυχτερινής διασκέδασης στην Αθήνα, και πιστεύουμε πως έγινε just in time. 

Σε ένα χώρο μοντέρνο και καλαίσθητο, οι φανατικοί του clubbing και της ξένης μουσικής θα βρουν φέτος ένα ακόμα στέκι. Το κλαμπ ήρθε να ταρακουνήσει τις νυχτερινές μας συνήθειες, και να γίνει ένα ακόμα must visit μαγαζί στην περιοχή του Κεραμεικού στο Γκάζι.

Ένα νέο σκηνικό γεμάτο φαντασμαγορικά εφέ και τέλειους rnb, hip-hop και electro ηχους, ήρθε να καλύψει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς clubbers. O χώρος άνοιξε τις πύλες του στο κοινό στις 21 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να αποκτήσει από την αρχή φανατικούς θαμώνες. Φυσικά αυτό δεν είναι τυχαίο!

Μπορεί το club να είναι new entry στο χώρο της αθηναϊκής διασκέδασης, αλλά η ομάδα πίσω από το EnVogue Nightclub δεν είναι καθόλου καινούργια στο χώρο. Με την εμπειρία της λειτουργίας ενός πολύ γνωστού μαγαζιού στην Αθήνα στην πιο επιτυχημένη του περίοδο (Dreamcity Club), η επιτυχία του EnVogue είναι εξασφαλισμένη. 

Πού;

Το  EnVogue Nightclub δεν θα μπορούσε να βρίσκεται αλλού, εκτός από το κέντρο της διασκέδασης στην Αθήνα: το Γκάζι στην Ιερά Οδό! Δίπλα στη στάση του μετρό στον Κεραμεικό, βολεύει όχι μόνο αυτούς που βρίσκονται δίπλα στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και όποιον βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή και όχι μόνο. 

EnVogue Nightclub Γκάζι τηλέφωνο και φοιτητικές τιμές.

Οι τιμές για κρατήσεις σε stands θα κυμαίνονται περίπου στα 80-90€ ανά 6 άτομα, ενώ γίνονται ειδικές τιμές σε φοιτητές. Αν είσαι νέος στην πόλη και ψάχνεις ευκαιρία να γνωρίσεις κόσμο και να περάσεις καλά, το EnVogue είναι ένα μέρος που πρέπει οπωσδήποτε να πας!

Το νυχτερινό μαγαζί δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα ότι τα μεγάλα nightclubs στο Γκάζι προσφέρουν προσιτές τιμές για όλους. Για ένα πράγμα που πρέπει να σιγουρευτείς, είναι πως θα κάνετε την κράτηση σας από νωρίς. Τα μεγάλα κλαμπ γεμίζουν σχεδόν αμέσως, ειδικά όταν ανακοινώνεται στο κοινό πότε θα γίνει το μεγάλο opening!