Η υπόθεση του Τάσου Χατζηγιοβάνη απασχόλησε έντονα τον Παναθηναϊκό και φυσικά τον νεαρό ποδοσφαιριστή καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού αλλά και στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Έλληνας εξτρέμ, ωστόσο, έδειξε έμπρακτα πως θέλει να παραμείνει στο «τριφύλλι», αν και πριν από λίγο καιρό, λίγο μετά τη νίκη (1-0) επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, ο Γιώργος Δώνης είχε δηλώσει στη συνέντευξη Τύπου πως ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί πλέον ν’ αποχωρήσει από το κλαμπ.

Ο Χατζηγιοβάνης έριξε τις απαιτήσεις του έχοντας ζυγίσει τα δεδομένα και έχοντας σκεφτεί πως ίσως δεν είναι η κατάλληλη ώρα για ν’ αφήσει τους «πράσινους» κι έτσι, υπάρχει πλέον προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για να συνεχίσουν μαζί για τα επόμενα τρία χρόνια.

Μόλις ο εκπρόσωπος του παίκτη επιστρέψει από το εξωτερικό, η συμφωνία θα πάρει και επίσημη μορφή με την υπογραφή του νέου συμβολαίου που θα δεσμεύει τις δύο πλευρές.

Με αυτή την εξέλιξη επιβεβαιώνεται στο έπακρο και το ρεπορτάζ του gazzetta.gr που πριν από λίγες μέρες είχε αναφέρει πως σύντομα το θέμα θα ολοκληρωθεί θετικά και για τις δύο πλευρές με τη συνέχιση της συνεργασίας τους…

Πηγή: gazzetta.gr