Μία ημέρα και κάτι ώρες έχουν μείνει ακόμη για τη μεγάλη ευρωπαϊκή «μάχη» του Ολυμπιακού.

Το βράδυ της Πέμπτης (6/8, 22:00), οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν τον αγώνα της χρονιάς κόντρα στη Γουλβς, με στόχο την πρόκριση στο Final 8 του Europa League. Ένα από τα «βαριά» χαρτιά του Πέδρο Μαρτίνς για την αυριανή αναμέτρηση είναι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο Μαροκινός φορ, ο οποίος είχε πετύχει το γκολ πρόκρισης στο Λονδίνο με την Άρσεναλ, παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, δίνοντας το σύνθημα για νίκη μέσα στο «Μολινό».

Ο Ελ Αραμπί ανέφερε επίσης πως η φετινή σεζόν είναι η καλύτερη στην καριέρα του. Καθώς στον Ολυμπιακό «εκτοξεύτηκε» η φήμη του, πέτυχε σπουδαία πράγματα και είναι η χρονιά κατά την οποία έχει αγωνιστεί τις περισσότερες φορές στις μεγαλύτερες διοργανώσεις της Ευρώπης. Πετυχαίνοντας παράλληλα κρίσιμα γκολ που έδωσαν προκρίσεις.

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη του Ελ Αραμπί στην UEFA:

«Είμαστε χαρούμενοι γιατί ολοκληρώσαμε όπως θέλαμε το πρωτάθλημα, έχουμε τουλάχιστον έναν αγώνα ακόμα στο Europa League, επειδή είχαμε καλή πορεία και στο Champions League. Το να τελειώσουμε με ένα διπλό εδώ είναι σημαντικό για να προχωρήσουμε στον επόμενο γύρο του Europa League.

Είμαι πολύ χαρούμενος με τη σεζόν μου, είμαι ευχαριστημένος για ήμουν αποφασιστικός όταν έπρεπε, όπως και στο ματς με την Άρσεναλ, στο οποίο πήραμε την πρόκριση. Είμαι χαρούμενος με τον εαυτό μου αλλά και με την ομάδα γιατί ήμασταν αήττητοι μέχρι το ματς με τον ΠΑΟΚ, παραμένουμε θετικοί γιατί αυτή η σεζόν είναι απίστευτη.

Για εμένα, θα έλεγα ότι είναι η καλύτερή μου σεζόν, όπως κι η πρώτη μου στη Ligue 1. Φέτος όμως παίζω περισσότερα παιχνίδια στις μεγαλύτερες διοργανώσεις που υπάρχουν».

Επίσης, ο Ελ Αραμπί μίλησε για το δέσιμό του με τον Βαλμπουενά, λέγοντας πως: «Έχω πολύ καλή σχέση με τον Ματιέ. Τον ήξερα από πριν, έπαιζα εναντίον του στη Γαλλία.Είναι ένας απίστευτος παίκτης, λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία του.

Εχουμε καταφέρει να συνδυαστούμε, καταλαβαίνει το παιχνίδι μου,  καταλαβαίνω κι εγώ το δικό του επίσης. Εκτός αυτού, του αρέσει να δίνει την μπάλα δεν είναι τυχαίο ότι είναι ο καλύτερος σε ασίστ στο Ελληνικό Πρωτάθλημα. Ο προπονητής κατάλαβε το δέσιμό μας».

Πηγή: tanea.gr