«Ο σφαγέας της Άρσεναλ έχει πλέον στο μάτι την Γουλβς. Έχει επικεντρωθεί στην ομάδα των Γουλβς», τονίζεται σε άρθρο για τον Ολυμπιακό και τον Πέδρο Μαρτίνς, που φιλοξενεί και δηλώσεις και του Πορτογάλου τεχνικού.
Για το πως παίζει με τον Ολυμπιακό επισήμανε: «Μου αρέσει οι ομάδες μου να παίζουν επιθετικά, να έχουν κατοχή. Κάποιες φορές δεν είναι αυτό δυνατό, καθώς κάποιοι αντίπαλοι είναι πολύ δυνατοί και έχουν πολλή ποιότητα, περισσότερη από τη δική μας. Όμως κάθε φορά κοιτάζω τις ευκαιρίες που έχουμε να κερδίσουμε ένα ματς και γι’ αυτό πρέπει να παίζεις καλά. Αν το κάνουμε, έχουμε καλύτερες πιθανότητες. Δεν είναι απλώς μόνο μία φιλοσοφία, αλλά είναι σημαντικό να είσαι πιο πολύ επιθετικός παρά συντηρητικός».
Για τις αγγλικές ομάδες που έχει αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός είπε: «Η Τότεναμ ήταν φιναλίστ του Champions League και η Άρσεναλ του Europa League. Ήταν δύσκολα, αλλά πολύ καλά παιχνίδια και οι αντίπαλοι είχαν διαφορετικές φιλοσοφίες. Ο Αρτέτα θέλει οι ομάδες του να έχουν κατοχή, ενώ ο Μουρίνιο είναι πιο πραγματιστής. Η Γουλβς είναι πολύ καλή ομάδα, πολύ αποτελεσματική και είναι πάντα καλά προετοιμασμένη. Ο Νούνο κάνει φανταστική δουλειά και πιστεύω πως θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι από άποψη τακτικής, με μεγάλο ενδιαφέρον να το παρακολουθήσει κάποιος».