Ο Ολυμπιακός αρχίζει άμεσα την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν και ο Πέδρο Μαρτίνς εξετάζει τους παίκτες που έχει στην διάθεσή του και ποιους μπορεί να έχει από τους δανεικούς.

Και για την ώρα ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε μόλις τέσσερις από τους αρκετούς παίκτες που είχε δώσει δανεικούς ο Ολυμπιακός, ώστε να βρίσκονται στην πρώτη προπόνηση της ομάδας την ερχόμενη Τρίτη.

Ποιοι είναι αυτοί; Αρχικά ο Γκερέρο ο οποίος αγωνιζόταν δανεικός στην Λεγανιές. Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή έχει μόλις έναν επιθετικό (τον Ελ Αραμπί), μιας και ο Χασάν δεν ανήκει στους «ερυθρόλευκους».

Εκτός από τον Γκερέρο όμως, στην πρώτη προπόνηση του συλλόγου θα είναι και ο Μάριος Βρουσάι ως τρίτος επιθετικός. Ο 22χρονος, ο οποίος μπορεί ν’ αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις τις επίθεσης (και ως περιφερειακός πίσω από τον φορ), στην σεζόν που δεν ολοκληρώθηκε στην Ολλανδία είχε συνολικά 29 ματς (21 στο πρωτάθλημα) με 3 γκολ και 3 ασίστ με την Βίλεμ.

Ο τρίτος που θα είναι στο Ρέντη είναι o Νίκολα Τσούμιτς. O 21χρονος Σέρβος εξτρέμ ο οποίος αποκτήθηκε τον Γενάρη από τον Ολυμπιακό και παρέμεινε δανεικός στην Ραντνίσκι. Φέτος έκλεισε την σεζόν με 27 ματς (23 στο πρωτάθλημα) 16 γκολ και 5 ασίστ!

Τέταρτος και τελευταίος (για την ώρα τουλάχιστον) ο νεαρός Κύπριος, Ιωάννης Κωστή. Ο 19χρονος μέσος είχε αποκτηθεί τον Οκτώβριο και παρέμεινε δανεικός στη Νέα Σαλαμίνα μέχρι και το καλοκαίρι. Ο ήδη διεθνής με την Εθνική Κύπρου (8 ματς), Κωστή είχε φέτος 21 ματς στο πρωτάθλημα και 1 γκολ!

Οι Κάιπερς, Ανδρούτσος, Γιάννης Μασούρας και Μεριά δεν είχαν κάποια ενημέρωση, σε ότι έχει να κάνει τουλάχιστον με την πρώτη προπόνηση του συλλόγου.

Πηγή: gazzetta.gr