Παρελθόν αποτελεί  ο Μίκαελ Ένινγκ απο την τεχνική ηγεσία του Άρη μετά τον αποκλεισμό από την Ουκρανική Κόλος Κοβαλίνκα-Σε αναζήτηση προπονητή οι Θεσσαλονικείς

Ο Μίκαελ Ένινγκ πλήρωσε το…μάρμαρο του Ευρωπαϊκού αποκλεισμού του Άρη. Ο Γερμανός τεχνικός λίγο μετά την ήττα των «κίτρινων» από την Κόλος Κοβαλίκα με 1-2 στο Κλεάνθης Βικελίδης στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League συναντήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ με τον πρόεδρο του συλλόγου Θόδωρο Καρυπίδη και τον τεχνικό διευθυντή Άγγελο Χαριστέα, οι οποίοι του ανακοίνωσαν πως δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Ένινγκ που αντικατέστησε τον Σάββα Παντελίδη τον Οκτώβριο του 2019 καθοδήγησε τον Άρη σε 38 αγώνες, με απολογισμό 13 νίκες, 12 ισοπαλίες και 13 ήττες με γκολ 49-50 και κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα στα πλέι οφ της Superleague, αλλά και στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Χρέη υπηρεσιακού τεχνικού, αναλαμβάνει ο Απόστολος Τερζής, ο οποίος αναμένεται να καθίσει στον πάγκο για το παιχνίδι με τον Βόλο την Κυριακή (20/9).

Πλέον η διοίκηση βρίσκεται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του με το πρώτο όνομα που ακούστηκε στη Θεσσαλονίκη να είναι του Τραϊανού Δέλλα .

protothema.gr