Ο Δημοκρατικός υποψήφιος ποντάρει στο γεγονός πως μόλις το 27% των Αμερικανών πιστεύει ότι η χώρα βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση

Για «εγκληματική» διαχείριση της πανδημίας του νέου κορωνοιού κατηγορεί για ακόμη φορά τον Αμερικανό πρόεδρο ο πολιτικός του αντίπαλος Τζο Μπάιντεν ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου.

Ο 77χρονος Μπάιντεν, που έλαβε το προεδρικό χρίσμα με τους Δημοκρατικούς, κάλεσε τους Αμερικανούς να εμπιστευτούν τους επιστήμονες σε ότι αφορά της πανδημία της νόσου Covid- 19 και όχι τον Αμερικανό πρόεδρο, η κυβέρνηση του οποίου, όπως είπε, αντιμετωπίζει «εντελώς ανεύθυνα» το θέμα.

«Ο πρόεδρος πρέπει να παραιτηθεί», τόνισε χθες ο Μπάιντεν σε ομιλία του, στη γενέτειρά του, Σκράντον, στην Πενσιλβάνια.

Σε λιγότερο από επτά εβδομάδες, οι Αμερικανοί ψηφοφόροι θα προσέλθουν στις κάλπες, όμως, επτά στους δέκα είναι απαισιόδοξοι για το πως πορεύεται η χώρα.

Gια την πλειοψηφία των Αμερικανών, η χώρα βρίσκεται σε λάθος δρόμο, σύμφωνα με δημοσκόπηση των «The Associated Press» και «NORC- Center for Public Affairs Research».

Την ώρα που μόλις το 27% των Αμερικανών πιστεύει ότι οι ΗΠΑ είναι στη σωστή κατεύθυνση, ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος ζητά από τους συμπολίτες του να τον ανταμείψουν ανανεώνοντας την θητεία του αντί να παραδώσουν τα ηνία της κυβέρνησης στον Δημοκρατικό Τζο Μπάιντεν.

protothema.gr