Από σήμερα το πρωί και έως τα μεσάνυχτα της 23ης Σεπτέμβρη, τα μέλη του ΜέΡΑ25 ψηφίζουν για την 1η Κεντρική Επιτροπή, η οποία θα αναπτύξει τον πολιτικό διάλογο, θα βοηθήσει το κόμμα να προωθήσει τις πολιτικές του θέσεις και θα εξασφαλίσει περισσότερη ενεργό συμμετοχή στις αποφάσεις, στα μέλη μας από όλη την επικράτεια.

Όλοι/ες οι συνοδοιπόροι/σες μπορούν να μπουν με τους κωδικούς τους, ώστε να επιλέξουν τον/την υποψήφια της επιλογής τους για την περιφέρεια στην οποία δραστηριοποιούνται.

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, το ΜέΡΑ25 είναι το μόνο κόμμα, που παρά τον μιντιακό αποκλεισμό, δραστηριοποιείται ενεργά σε κάθε πόλη και σε κάθε τομέα, με ένα εφαρμόσιμο όραμα για την αποτίναξη των δεσμών της χρεοδουλοπαροικίας.

Δυνάμωσέ το με τη συμμετοχή σου!

Με το άνοιγα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας – στην ιστοσελίδα του ΜέΡΑ25 και την πρόταση από το Γραμματέα του κόμματος Γιάνη Βαρουφάκη των πρώτων υποψηφίων για την υπο σύσταση Κεντρική Επιτροπή του ΜέΡΑ25 άνοιξαν με πανηγυρικό τρόπο οι εργασίες των διαδικασιών προς την εκλογή των μελών της Κεντρικής Επιτροπής.

Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης υιοθετώντας την πρόταση της ΟΕΣΚΕ έστειλε ένα σαφές μήνυμα ενότητας, οργάνωσης και δράσης του ΜέΡΑ25 που πλέον αποκτά σε όλη την Ελλάδα δομές, οργανώσεις και στελέχη με στόχο την νικηφόρο πορεία του ΜεΡΑ25.

Στα ονόματα που προτείνει ο Γραμματέας του κόμματος  και τα οποία προέρχονται από όλες τις περιφέρειες της χώρας, πλην Αθήνας και Θεσσαλονίκης, περιλαμβάνονται γυναίκες και άνδρες από όλους τους επαγγελματικούς κλάδους, με παρουσία στις τοπικές τους κοινωνίες και προσφορά στους χώρους δραστηριοποίησης. Είναι αγρότες, εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, πανεπιστημιακοί, ελεύθεροι επαγγελματίες, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, οικονομολόγοι, οικολόγοι, επιχειρηματίες, γιατροί, φαρμακοποιοί και συνταξιούχοι. Μια οριζόντια, αντιπροσωπευτική ακτινογραφία του Ελληνικού λαού που καλείται να αναμετρηθεί με τις ολέθριες συνέπειες του 5ου Μνημονίου που έρχεται εξ αιτίας της πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Το ΜέΡΑ25 οργανώνεται. Συμμετοχικά. Δημοκρατικά.

Το ΜέΡΑ25 είναι σε κάθε τοπική κοινωνία, σε κάθε χώρο δουλειάς, δημιουργίας, προβληματισμού και ακτιβισμού.

Προχωράμε!