H Epson θέλει να πείσει τους καταναλωτές να αντικαταστήσουν την τηλεόραση με έναν βιντεοπροβολέα νέας γενιάς.

Η παρουσίαση της οικογένειας EpiqVision Ultra Line, όπως ονομάζεται η γκάμα στην οποία ανήκει το νέο μοντέλο, συνοδεύεται από τη φράση Laser Projection TV, σύμφωνα με την οποία δεν είναι ανάγκη κανείς να χρησιμοποιεί ένα τηλεοπτικό δέκτη, καθώς με τον προβολέα Epson LS500 4K Pro-UHD, είναι εφικτή η προβολή εικόνων σε διαγώνιο 120 ιντσών από πολύ κοντινή απόσταση. Η Epson θέτει πολύ υψηλές προσδοκίες για το νέο της δημιούργημα, το οποίο θεωρεί ότι επαναπροσδιορίζει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η σύγχρονη τηλεθέαση στο σπίτι.

Η φωτεινότητα του νέου προβολέα φτάνει στα 4000 lumen, με τον λόγο αντίθεσης να αγγίζει τα… δυσθεώρητα ύψη του 2.000.000:1, προσφέροντας πολύ καλή απόδοση χρωμάτων σε συχνότητα 60 Hz, ικανοποιώντας έτσι ακόμα και το πιο απαιτητικό μάτι.

Στον προβολέα της Epson υπάρχουν ενσωματωμένα ηχεία ισχύος 10 Watt, ενώ υπάρχει λειτουργικό σύστημα Android TV για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία. Η ποιότητα της εικόνας είναι δεδομένη, με εικόνες διαγωνίου 120 ιντσών σε Ultra High Definition, στοιχείο που βοηθά στην καλύτερη απόλαυση εφαρμογών gaming, αλλά και τη θέαση αθλητικών γεγονότων. Υπάρχει διευρυμένη συνδεσιμότητα, ενώ ο ενσωματωμένος Google Assistant επιτρέπει τον απομακρυσμένο χειρισμό και πιο άμεσο streaming τηλεοπτικού περιεχομένου. Ο προβολέας επιτρέπει τη μετατροπή αναλογικού βίντεο σε ψηφιακό σε πραγματικό χρόνο στα 12 bit.

H Epson ανακοίνωσε τις τιμές με τις οποίες θα διαθέσει τον LS500 στις ΗΠΑ. Το νέο μοντέλο διατίθεται εκεί σε τιμή 4999 δολαρίων μαζί με μία απλή επιφάνεια προβολής διαγωνίου 100 ιντσών και σε τιμή 5999 δολαρίων με μια ειδική επιφάνεια προβολής διαγωνίου 120 ιντσών που έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μειώνει το φως του περιβάλλοντος προκειμένου να μπορεί να απολαμβάνει κανείς ακόμα καλύτερη ποιότητα εικόνας κάτω από όλες τις συνθήκες φωτισμού.

Πηγή: naftemporiki.gr