Από  πότε ξεκινήσατε να ασχολείστε με την τέχνη;

Από πάντα, από όταν ήμουν πολύ μικρή που οι γονείς μου με είχαν γράψει σε ωδείο για να παρακολουθήσω μαθήματα μουσικής. Επίσης, στην παιδική μου ηλικία είχα παρακολουθήσει μαθήματα χορού. Αργότερα, όταν μπήκα στο πανεπιστήμιο ξεκίνησα να ασχολούμαι με την συγγραφή και από το 2014 συνεργάζομαι με εκδοτικούς οίκους όπου προωθούν τα βιβλία μου, στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Τα τελευταία χρόνια ξεκίνησα να ασχολούμαι με την υποκριτική, έχω παρακολουθήσει σεμινάρια υποκριτικής με καταξιωμένους δάσκαλους στο Θέατρο των Αλλαγών  και στην δραματική σχολή Τabula Rasa  και  μέσα από αυτό το μαγικό ταξίδι έχω γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό μου και βρήκα πτυχές μέσα μου που δεν ήξερα ότι είχα.

Like στον έρωτα από τις εκδόσεις bookstars  το καινούριο σας  βιβλίο μιλήστε μας  για το περιεχόμενό του.

21ος Αιώνας. Η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας έχει  αλλάξει πλέον τον τρόπο επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων φέρνοντας σε πρώτο πλάνο τα κοινωνικά δίκτυα.

Δίκτυα σαν το Facebook όπου οι χρήστες τους εκτός από την επικοινωνία, αναζητούν την γνωριμία, τον έρωτα, την αγάπη. Όμως οι πλαστικές οθόνες οδηγούν σε αληθινά συναισθήματα ή το αντίστροφο; Η ακατανόητη πραγματικότητα οδηγεί σε αληθοφανείς ουτοπίες ή το αντίστροφο;

Ο Μάριος και  η Ευτυχία θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία να ξαναβρούν την αληθινή αγάπη.

Πόσο εύκολο είναι να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να είναι ξανά μαζί;

Θα μπορέσουν να βρουν το δικό τους like; Μπορεί να το βρει κάποιος σε πολλά γνωστά sites στο internet που πουλάνε βιβλία ή μπορεί κάποιος να το παραγγείλει από το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς του.

Καλλιτέχνης γεννιέται κανείς ή γίνεται; Για εμένα κάποιος γεννιέται καλλιτέχνης ωστόσο θέλει πάρα πολύ δουλειά στην πορεία και γερό στομάχι για να τα καταφέρει. Πρέπει να είναι εξοικειωμένος με την  απόρριψη και να μην το βάζει κάτω με την πρώτη δυσκολία.

Μια καλή εμφάνιση ανοίγει πόρτες;

Η καλή εμφάνιση και η ομορφιά γενικότερα δεν σου ανοίγει πάντα πόρτες μπορεί και να σου κλείσει, να σε εγκλωβίσει σε στερεότυπα.

Στο θέατρο που σας βρίσκουμε;

Έχω την τιμή να είμαι μέλος στην θεατρική ομάδα της Unesco Πειραιώς και Νήσων όπου προετοιμάζουμε την Μήδεια του Μποστ. Το σκηνοθετεί ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός Βασίλης Τραιφόρος.

Ποιο μήνυμα θα θέλατε να στείλετε στο κοινό του polispost;

Να σε αποδεχτείς, να σε αγαπάς και να λες τη γνώμη σου ελεύθερα. Να θέλεις τον κουβά της ζωή σου γεμάτο, σπουδαίο πράγμα να είναι γεμάτος, άλλωστε μόνο ο άδειος κουβάς κάνει ντόρο και φασαρία. Μπορείς τα πάντα μην το ξεχνάς, αρκεί να το πιστέψεις!! Nα χαμογελάτε και να είστε πάντα χαρούμενοι. Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία.