Σας ενημερώνουμε ότι μεταξύ 18ης – και 24ης Οκτωβρίου 2020, θα διεξαχθεί προπονητικό Camp Beach Volley με αλλοδαπούς αθλητές πετοσφαίρισης, χωρίς φιλάθλους-θεατές, στον ευρύτερο χώρο της Παραλίας Τσαμπίκας της Δημοτικής Ενότητας Αρχαγγέλου, υπό την αιγίδα του Δήμου Ρόδου και ειδικότερα του Τμήματος Αθλητισμού & Νέας Γενιάς της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, με διοργανώτρια την γερμανική εταιρεία Beach Me σε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία αθλητικών διοργανώσεων Volleylink Sport Agency, τηρουμένων απαρεγκλίτως των θεσπισμένων σχετικών υγειονομικών  πρωτοκόλλων, περί του COVID -19, ως δράση που ευελπιστεί να αποτελέσει, μεταξύ άλλων, μια περαιτέρω προσπάθεια ενθάρρυνσης και εμπέδωσης του αθλητικού τουρισμού στο νησί μας.

Η αθλητική αυτή δραστηριότητα (προπονητικό camp), σύμφωνα με την διοργανώτρια εταιρεία, πραγματοποιείται επίσης στην Πορτογαλία, Ιταλία και Γερμανία, ενώ αναμένεται να επαναληφθεί και πάλι στο νησί της Ρόδου, την περίοδο Μαΐου & Οκτωβρίου 2021.

Η, εν λόγω, διοργάνωση πραγματοποιείται με την σημαντική υποστήριξη της καθ’ ύλην αρμόδιας Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, Επικοινωνίας, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων, της Αντιδημαρχίας Τουρισμού, της Αντιδημαρχίας των Δ.Ε. Αρχαγγέλου, Ιαλυσού, Καλλιθέας, της Δημοτικής Κοινότητας Αρχαγγέλου, της Κτηματικής Υπηρεσίας Δωδεκανήσων Α΄, που ευγενικά παραχώρησε προς χρήση τον συγκεκριμένο χώρο (σχετική απόφαση αρ. πρωτ. 88943/13-10-2020 ΑΔΑ: 6ΝΚΦΗ-Ι1Ξ), ενώ, με το υπ’ αριθμ, 3110/02-10-2020 έγγραφο, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης αναγνωρίζει την προαναφερόμενη αθλητική δράση, ενημερώνοντας, επιπροσθέτως, και την Τοπική Επιτροπή Πετοσφαίρισης Δωδεκανήσου, ώστε όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς να είναι ενήμεροι γι’ αυτήν την σημαντική αθλητική-τουριστική δραστηριότητα.

Το «Ραδιόφωνο Λυχνάρι», είναι ο ραδιοφωνικός χορηγός επικοινωνίας της δράσης.

 

Ο   Αντιδήμαρχος   Πολιτισμού, Επικοινωνίας,

Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων   Δήμου Ρόδου                                                         

Coliadis Alexandre-Basile (Αλέξης)