Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε την Δευτέρα (26/10) στο αθλητικό κέντρο Νικοτσάρα στην Δράμα, ο Απόλλων Λάρισας κόντρα στην Δόξα.

Η λαρισινή ομάδα που μπήκε μουδιασμένα στο παιχνίδι ισορρόπησε μετά το πρώτο 15λεπτο και άρχισαν οι παίκτες της να βγάζουν ποιότητα.

Ο τεχνικός Γιάννης Μάγγος είδε τους ποδοσφαιριστές του, να πρεσάρουν πολύ ψηλά και να έχουν πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Αν και δέχθηκαν γκολ στο 45′ λίγο πριν την λήξη του α’ ημιχρόνου, όχι μόνον έβγαλαν αντίδραση αλλά έγιναν κυρίαρχοι στην επανάληψη του παιχνιδιού, πίεσαν ισοφάρισαν και απείλησαν και με ένα δεύτερο τέρμα κάτι που δεν ήρθε όμως έως το τέλος της αναμέτρησης.

Ανεπίσημο ντεμπούτο με τον Απόλλωνα έκαναν οι δύο νεοαποκτηθέντες άσοι Κλάους Αθανασιάδης και Αντώνης Γλύκος και έδειξαν ότι με την εμπειρία τους θα βοηθήσουν αρκετά την λαρισινή ομάδα να αλλάξει επίπεδο.

Γενικά όλοι οι «κυανόλευκοι» παίκτες είχαν άψογη αγωνιστική συμπεριφορά κάτι που αναμφίβολα ικανοποίησε την τεχνική ηγεσία του λαρισινού συγκροτήματος.

Στο 45′ ο Σαμπανίδης με σουτ μέσα στην περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, στέλνοντας τους «μαυραετούς» στα αποδυτήρια με προβάδισμα 1-0.

Στο 65′ ο Γκουντρουμπής σηκώθηκε μέσα στην περιοχή και έπιασε την κεφαλιά η οποία κατέληξε άουτ.

Στο 69′ ο Γκουντρουμπής μέσα στην περιοχή δοκίμασε το σουτ το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Δόξας.

Ο Απόλλων Λάρισας έφερε το ματς στα ίσα στο 75′ με τρομερό σουτ του Γιώργου Τζοβάρα, ο οποίος από τα αριστερά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο 1-1.

Στο 77′ ο Καμπέρης πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή με τον γκολκίπερ της Δόξας να αποκρούει.

Δόξα Δράμας: Στεφανάκος, Μαρινάκης (Λοέν), Σπυρόπουλος, Σαμπανίδης (Κόντος), Μαυριάς, Κουκόλης (72′ Πετρίδης), Παπαργυρίου (Πινδώνης), Χάμοντ (70′ Ιμπάνεθ), Νιμπά (Αγιώτης), Μενσά(Βουγιακλίγια), Γκόμεζ (60′ Φυτόπουλος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Γλύκος (46′ Πρίφτης), Χατζητερζόγλου (75′ Γεωργακόπουλος), Καρρίκι, Τζοβάρας (75′ Μπούσης), Σκούπρας, Χατζής, Μπάλλας (75′ Μπάμπης), Λίταινας (75′ Νύκταρης), Αθανασιάδης (46′ Γκουντρουμπής – 70′ Ζαχόπουλος), Μπαστιάνος (75′ Νούσιος), Τασιούλης (46′ Καμπέρης)

Πηγή: larissanet.gr