Σοβαρό επεισόδιο στο δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης με δράστη παράνομα εισελθόντα αλλοδαπό  ο οποίος προέβη σε βίαιες ενέργειες  τρομοκρατώντας υπαλλήλους και πολίτες καταγγέλλει με ανακοίνωση της η δημοτική παράταξη «Θεσσαλονίκη πόλη ελληνική».

Το συμβάν έληξε με επέμβαση  αστυνομικών  της συνοδείας του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρυσοχοϊδη, που συμπτωματικά βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο μέγαρο, οι οποίοι απομάκρυναν τον δράστη.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

 -Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι την Τρίτη 24 Νοεμβρίου προκλήθηκε σοβαρό επεισόδιο εντός του δημαρχιακού μεγάρου με δράστη παράνομα εισελθόντα αλλοδαπό ο οποίος προέβη σε βιαιότητες τρομοκρατώντας υπαλλήλους και πολίτες.
  Το επεισόδιο διαδραματίστηκε στην πτέρυγα όπου στεγάζονται οι Υπηρεσίες του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης.Στην εν λόγω πτέρυγα στεγάζονται και γραφεία Δημοτικών Παρατάξεων, μεταξύ των οποίων και της Παράταξής μας.Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει παρόμοιο γεγονός, αφού και προ μηνών άλλος αλλοδαπός προέβη σε βιαιότητες και απειλούσε να κάψει τον χώρο!
  Σημειωτέον ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, τον δράστη απομάκρυναν τελικά αστυνομικοί της συνοδείας του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρυσοχοϊδη, που συμπτωματικά βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο μέγαρο.
  Άμεσα αποστείλαμε επιστολή προς τον Συντονιστή – Εντεταλμένο σύμβουλο της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης κ. Δημήτριο Δαγκλή με την οποία ζητάμε να ενημερωθούμε σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας που τηρούνται στο δημαρχιακό μέγαρο για την προστασία των εργαζομένων και των πολιτών σε ανάλογες περιπτώσεις, καθώς και αν προτίθεται να λάβει επιπλέον μέτρα προς την κατεύθυνση αυτή.
  Είναι απαράδεκτο να κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα και να προκαλούν επεισόδια διάφορα παραβατικά στοιχεία, να μην υπάρχει ασφάλεια για τους πολίτες ούτε στο διοικητικό κέντρο του Δήμου μας! Τι μπορεί να περιμένουν οι δημότες στις γειτονιές τους όταν ο Δήμος δεν μπορεί να προστατέψει «τα του οίκου του»;
  Δημοτική Παράταξη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
  Μέλος του Πανελληνίου Δικτύου Αυτοδιοικητικών
  τηλ. 2313317799, 2310283798, 6977462806, 6971689300