Ο Λιούις Χάμιλτον συνεχίζει να βρίσκεται πρώτος στα χρονόμετρα του Μπαχρέιν και στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών. Ο Βρετανός βελτίωσε το χρόνο του σε σχέση με την πρώτη περίοδο, ενώ ο Μαξ Φερστάπεν κατάφερε να πάρει τη δεύτερη θέση, αφήνοντας τρίτο τον Μπότας. Η διαδικασία του FP2 όμως διεκόπη δύο φορές. Την πρώτη επειδή ο Άλεξ Άλμπον της Red Bull βγήκε από την πίστα και έπεσε με δύναμη στις μπαριέρες, προκαλώντας την καταστροφή του μονοθεσίου, ενώ τη δεύτερη, επειδή ένας αδέσποτος σκύλος μπήκε… απρόσκλητος στην πίστα, στη στροφή 1.

Ευτυχώς σε καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν είχαμε παρατράγουδα. Ο Άλμπον είναι καλά, το ίδιο και ο σκύλος, ενώ προφανώς δεν δημιουργήθηκε κάποιο ατύχημα από τον τετράποδο επισκέπτη. Απλώς η διαδικασία πάγωσε για λίγα λεπτά μέχρι να του υποδείξουν ευγενικά την πόρτα της εξόδου.

Στην τέταρτη θέση λοιπόν έχουμε τον Σέρχιο Πέρεθ, πέμπτος είναι ο Ντάνιελ Ρικιάρντο και μετά, Γκασλί, Νόρις, Στρολ, Κβίατ και Άλμπον συμπληρώνουν τις δέκα ταχύτερες θέσεις. Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά οι χρόνοι και η κατάταξη από τη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών στην πίστα του Μπαχρέιν.

Πηγή: gazzetta.gr