Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακές εκδηλώσεις – παρουσιάσεις από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος.

Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου στις 18:00 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι εκδόσεις Κλειδάριθμος παρουσιάζουν διαδικτυακά το βιβλίο της Νάγιας Δαλακούρα, ΘΡΑΣΣΑ. Η μάγισσα  της Θράκης.

Με φόντο το πολυπολιτισμικό ψηφιδωτό της Θράκης, τόπο ιδιότροπων θεών και γενναίων ανθρώπων, ο συναρπαστικός κόσμος του περιθωρίου συναντά τους λόγιους ιππότες της Δύσης και µυημένοι φρουροί µυστικών ταγµάτων δεσµεύονται µε όρκους σιωπής.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Λεύκη Σαραντινού, ιστορικός και συγγραφέας
Κλεονίκη Ρουπγίδου, εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής
και η συγγραφέας

Θα συντονίζει η Μαρία Σταυροπούλου, νομικός.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και θα μεταδίδεται ζωντανά από το IANOS RADIO, το κανάλι Youtube και τη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.

Βρείτε περισσότερα για την εκδήλωση εδώ
thrassa-event

Φίλοι των τετράποδων, συντονιζόμαστε την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου στις 19:00 στις σελίδες του Public στο Facebook και YouTube γιατί θα μιλήσουμε αποκλειστικά και μόνο για τα αγαπημένα μας τετράποδα παιδιά. Με αφορμή το νέο βιβλίο του Κυριάκου Αθανασιάδη «Πήραμε σκύλο», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις μας, ο συγγραφέας θα μας αναλύσει πώς είναι να ζεις στο ίδιο σπίτι με ένα τετράποδο παιδί.

Με τον συγγραφέα θα μιλήσουν:

Ο εκπαιδευτής σκύλων Βασίλης Μπορομπόκας, που έχει κάνει και τον πρόλογο του βιβλίου, ο οποίος θα μας ενημερώσει για την εκπαίδευση των τετράποδων φίλων μας.

Η Σεραφίνα Αβραμίδου, Υπεύθυνη της Αστικής Πανίδας του Δήμου Αθηναίων, η οποία θα μας πει πώς να υιοθετήσουμε ένα σκυλάκι.

Επίσης, παρέμβαση για το εκσυγχρονισμένο νομοθετικό πλαίσιο θα κάνει η δημοσιογράφος Σταματίνα Σταματάκου.

Υπέροχα, πανέμορφα, αφοσιωμένα και αξιαγάπητα, τα σκυλιά δεν είναι μόνο «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου». Είναι κάτι πολύ παραπάνω από αυτό. Ρωτήστε όποιον έχει σκύλο και θα σας πει!

🐾 Δείτε εδώ τον διαγωνισμό που τρέχει με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου.
Βρείτε περισσότερα για την εκδήλωση εδώ

Την Τετάρτη 3 Μαρτίου στις 18:00 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι εκδόσεις Κλειδάριθμος παρουσιάζουν διαδικτυακά το βιβλίο της Αργυρώς Μαντόγλου Τρικυμίες παθών – Τα νεανικά χρόνια του Κοραή στο Άμστερνταμ.

Οι Τρικυµίες παθών είναι το άγνωστο πορτρέτο του νεαρού Κοραή, αυτό µιας πολύπλευρης προσωπικότητας, που βιώνει τη σύγκρουση ανάµεσα σε ό,τι του δίνεται και ό,τι φιλοδοξεί να γίνει. Mε τους δισταγµούς, την τόλµη, την ευαισθησία, αλλά και το σπινθηροβόλο πνεύµα –ιδιότητες που έµελλε να συµβάλουν στην κατοπινή εξέλιξη του µεγάλου ∆ασκάλου του Γένους.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Γιάννης Μπασκόζος, δημοσιογράφος
Δημήτρης Θάνας, επιμελητής έκδοσης
και η συγγραφέας

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και θα μεταδίδεται ζωντανά από το IANOS RADIO, το κανάλι Youtube και τη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.

Βρείτε περισσότερα για την εκδήλωση εδώ

Πηγή: Εκδόσεις Κλειδάριθμος