Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας «καλεί τα Σωματεία της περιοχής μας, κάθε Διοικητικό Συμβούλιο, κάθε συνδικαλιστή , πρωτοπόρο εργαζόμενο που προβληματίζεται  να πάρει μέρος στην σύσκεψη που διοργανώνει την Τρίτη 13 Απρίλη  και ώρα 6:30μμ. στον αύλειο χώρο του 1ου Λυκείου Λάρισας .

Να συζητήσουμε για την οργάνωση της πάλης μας απέναντι στις «ανατροπές του αιώνα» που φέρνει η κυβέρνηση με το νέο αντεργατικό έκτρωμα. Θεσμοθετώντας 10ωρη δουλειά με κατάργηση της αμοιβής των υπερωριών. Επιβάλλοντας δουλειά «ήλιο με ήλιο» , διαλύοντας το 8ωρο,  101 χρόνια μετά την θεσμοθέτησή του στην χώρα μας. Επιχειρώντας να μετατρέψει σε άβατο τους χώρους δουλειάς, χτυπώντας το δικαίωμα των εργαζομένων  στην συλλογική οργάνωση και πάλη .

Να απαιτήσουμε την προστασία της ζωή και της υγείας μας από την πανδημία που εδώ κι ένα χρόνο η κυβέρνηση αρνείται  όλα τα απαραίτητα μέτρα  , δεν υλοποιεί κανένα από τα δίκαια αιτήματα των υγειονομικών και των εργαζομένων .

Να οργανώσουμε τον απεργιακό, αγωνιστικό εορτασμό της Πρωτομαγιάς δίνοντας μια πρώτη απάντηση στην νέα αντεργατική επίθεση.

Απευθύνουμε πλατύ κάλεσμα σε όλα τα Σωματεία να πάρουν μέρος στην Σύσκεψη».

Πηγή: larissanet.gr