Μετά το “I Do” και το “Eternally“, ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης μας παρουσιάζει το επόμενο τραγούδι του με τίτλο ”Μαντεύω την αγάπη“. Στην πρώτη του συνεργασία με τον Παναγιώτη Φλωρού, υπογράφει ένα τραγούδι για μία αγάπη που ο δέκτης της δεν ξέρει αν βλέπει κάτι το πραγματικό ή κάτι το ψεύτικο.

Καθώς όμως η ζυγαριά γέρνει προς το ψεύτικο και μη πραγματικό, αποφασίζει να μην δώσει συνέχεια και να μείνει μόνο στα όνειρα.

Τη μουσική, την ενορχήστρωση και την ερμηνεία του τραγουδιού ανέλαβε ο Παναγιώτης Φλωρούς ενώ τους στίχους υπογράφει ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης. Στα φωνητικά συναντάμε την Έλενα Τζήκα και τον Στέλιο Λαδά.

Ο Παναγιώτης Φλωρούς γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1997. Από την ηλικία των 5 ξεκίνησε την ενασχόληση του με τη μουσική, ξεκινώντας μαθήματα πιάνου και θεωρίας. Στα 12 του καταφέρνει να κατακτήσει την έβδομη θέση στις εξετάσεις για την εισαγωγή του στο Μουσικό Σχολείο της Θεσσαλονίκης. Εκεί, παρακολούθησε μαθήματα κλασσικού πιάνου, ταμπουρά, κλασσικού βιολιού, Βυζαντινής & Ευρωπαϊκής μουσικής. Την 4ετία 2014- 2018 απέσπασε το πτυχίο αρμονίας από το Δημοτικό Ωδείο της Προποντίδας, το πτυχίο αντίστιξης, το πτυχίο Βυζαντινής μουσικής, το πτυχίο Φυγής (Φούγκας) και το πτυχίο Ενοργάνωσης Πνευστών Οργάνων από το Μακεδονικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Το 2017 αποφοίτησε από το ΔΙΕΚ Επανομής στην ειδικότητα μουσικής τεχνολογίας- ηχοληψίας. Πέρσι, απέσπασε το βραβείο Μονωδίας (Κλασσικό Τραγούδι) από τη μουσική σχολή “ΝΤΕΠΩ”. Από το 2018 ξεκίνησε να παίζει σαξόφωνο στη Φιλαρμονική της Νέας Καλλικράτειας και της Ν. Τρίγλιας Χαλκιδικής.

Ως συνθέτης, έγραψε τη μουσική για τον ύμνο της ποδοσφαιρικής ομάδας “Διγενής Λακκώματος”. Το 2015 έγραψε τη μουσική στο κομμάτι “Αν δείτε την αγάπη μου“. Τέλος, ασχολείται επαγγελματικά με τη δημιουργία Demo και Ενορχηστρώσεων στο δικό του studio.

Ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης είναι ηθοποιός, συγγραφέας, στιχουργός και μεταφραστής. Από το 2010 μετέχει σε θεατρικές παραστάσεις στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό (Κύπρος, Γερμανία, Αυστραλία). Τελευταία του συμμετοχή ήταν στον 4ο και 5ο κύκλο της σειράς “Το Καφέ της Χαράς”. Ως στιχουργός, συνεργάστηκε με τη Μπέσσυ Αργυράκη, τον Peter Wilson και την Κωνσταντίνα Σάννη.