Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023
  • Εγγραφή Χρήστη
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • Αποποίηση Ευθυνών
PolisPost
  • Home
  • Ελλάδα
    • Επικαιρότητα
  • Κόσμος
  • Πολιτισμός
  • Sports
  • Polis & Life
  • Υγεία
  • Επιστήμη
  • Γνώμες
  • Εγγραφή
  • Σύνδεση
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
PolisPost
Αρχική Ελλάδα Πολιτική

Μήνυμα Μητσοτάκη σε Ερντογάν μέσω ΗΠΑ: Δεν είναι ώρα για παζάρια στο ΝΑΤΟ

Γιάννης Κωνσταντινιδης από Γιάννης Κωνσταντινιδης
16 Μαΐου 2022
σε Πολιτική, ΚΥΡΙΟ
Μήνυμα Μητσοτάκη σε Ερντογάν μέσω ΗΠΑ: Δεν είναι ώρα για παζάρια στο ΝΑΤΟ

Επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ, Δευτέρα 16 Μαΐου 2022. (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

Συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC παραχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγες ώρες πριν από την αποψινή συνάντησή του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν στο Λευκό Οίκο.

«Ζωνταντές δημοκρατίες»

Ο πρωθυπουργός μίλησε στην εκπομπή Morning Joe μεταξύ άλλων για την Τουρκία, τον πόλεμο στην Ουκρανία, τις προτεραιότητες της κυβέρνησης αλλά και για το τι θα συζητήσει με τον Αμερικανό πρόεδρο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι είναι  σημαντική η επίσκεψη αυτή για τον ίδιο και την Ελλάδα γιατί «σηματοδοτεί τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. Ήταν να γίνει πέρυσι και μετατέθηκε λόγω της πανδημίας για φέτος. Θα έχω την ευκαιρία να απευθυνθώ στο Κογκρέσο. Είναι μια ευκαιρία να εορτάσουμε το μονοπάτι δυο ζωντανών δημοκρατιών. Είμαστε δυο ζωντανές Δημοκρατίες. Η Ελλάδα είναι αξιόπιστος σύμμαχος των ΗΠΑ και θα μιλήσουμε για την ενδυνάμωση των σχέσεών μας αλλά και τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις επιπτώσεις που έχει για την ευρωπαϊκή ήπειρο», είπε αναφορικά με το τι θα συζητήσει με τον Αμερικανό Πρόεδρο.

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή

Για την στάση της Τουρκίας στο αίτημα της Φινλανδίας αλλά και την Σουηδίας για ένταξη στο ΝΑΤΟ ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι «θα πρέπει να ρωτήσετε τον Πρόεδρο της Τουρκίας. Η Ελλάδα στηρίζει την ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας» και διαμήνυσε: «Αν με ρωτήσετε δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να χρησιμοποιείς την θέση σου στο ΝΑΤΟ για να κάνεις παζάρια. Περιμένω αυτό το πρόβλημα να λυθεί».

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός πρόσθεσε: «Η Ελλάδα στηρίζει την ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας. Αν με ρωτήσετε δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να χρησιμοποιείς την θέση σου στο ΝΑΤΟ για να κάνεις παζάρια. Περιμένω αυτό το πρόβλημα να λυθεί».

Τόνισε ακόμα ότι η Ευρώπη είναι ενωμένη απέναντι στην ρωσική εισβολή. «Κινηθήκαμε πολύ γρήγορα για να επιβάλλουμε σκληρές κυρώσεις και περιμένω συνέχεια στην ευρωπαϊκή απάντηση. Τα σύνορα επαναπροσδιορίζονται με την βία και δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό τον 21ο αιώνα». 

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC και στην εκπομπή «Morning Joe»:

Δημοσιογράφος: Είναι χαρά που σας έχουμε κοντά μας. Ποιες είναι οι βασικές προτεραιότητες όσον αφορά τη συνάντησή σας με τον Πρόεδρο Biden σήμερα;

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αυτή είναι μια σημαντική επίσκεψη για μένα προσωπικά, και για την Ελλάδα, καθώς συμπίπτει παράλληλα και με την επέτειο 201 ετών από την έναρξη του Αγώνα της Ανεξαρτησίας της Ελλάδας. Η επίσκεψη επρόκειτο να πραγματοποιηθεί πέρυσι, αλλά εξαιτίας της πανδημίας, προγραμματίστηκε για φέτος. Θα μου δοθεί επίσης η ευκαιρία να απευθυνθώ σε κοινή συνεδρίαση του Κογκρέσου. Είναι μια ευκαιρία να γιορτάσουμε την πορεία δύο ζωντανών δημοκρατιών και να επαναβεβαιώσουμε την αμοιβαία στρατηγική μας δέσμευση. Και η Ελλάδα είναι προφανώς ο πιο αξιόπιστος εταίρος που έχουν αυτή τη στιγμή οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής σε ένα ιδιαίτερα ταραχώδες μέρος του κόσμου. Θα συζητήσουμε, λοιπόν, για την ενίσχυση της στρατηγικής μας διμερούς συνεργασίας. Φυσικά, θα συζητήσουμε για τον συνεχιζόμενο πόλεμο στην Ουκρανία και για τις επιπτώσεις του στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

Δημοσιογράφος: Θα συζητήσετε με τον Πρόεδρο το ζήτημα της ενδεχόμενης ένταξης της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, αλλά και την ανησυχία που έχει εκφράσει η Τουρκία για το ζήτημα αυτό; Γιατί να θέλει κάποιος να επιβραδύνει την προσπάθεια αυτών των δύο χωρών να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ, σε αυτό το σημείο;

Κυριάκος Μητσοτάκης: Για το ζήτημα αυτό θα πρέπει μάλλον, να απευθύνετε την ερώτηση στον Πρόεδρο της Τουρκίας. Η Ελλάδα υποστηρίζει την υποψηφιότητα της Σουηδίας και της Φινλανδίας για ένταξη στο ΝΑΤΟ. Είναι μια απόφαση στο πλαίσιο άσκησης της κυριαρχίας τους. Στο τέλος της ημέρας, αναμένω ότι δεν θα υπάρξουν σοβαρές αντιρρήσεις για την ένταξη αυτών των δύο χωρών στο ΝΑΤΟ. Πιστεύω ότι δεν είναι κατάλληλη στιγμή να χρησιμοποιήσουμε την ένταξη αυτών των δύο χωρών στο ΝΑΤΟ για να παζαρέψουμε για άλλα ζητήματα που μπορεί κάποιος να έχει στο μυαλό του. Περιμένω ότι το ζήτημα αυτό θα επιλυθεί.
Δημοσιογράφος: Αυτός ο πόλεμος στην Ουκρανία, η ρωσική επιθετικότητα στην Ουκρανία, έχει ενώσει την Ευρώπη με έναν τρόπο που είχε να συμβεί εδώ και πολλά χρόνια. Οι διαφορές μεταξύ των μελών του ΝΑΤΟ και των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης φαίνεται να μειώνονται σε κάποιο βαθμό. Πόσο καιρό πιστεύετε ότι θα διαρκέσει αυτό; Υπάρχει ανησυχία ότι τελικά οι Ρώσοι μπορούν να αντέξουν περισσότερο από την ευρωπαϊκή ενότητα και να τη φθείρουν με την πάροδο του χρόνου;

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ευρώπη επέδειξε πολύ μεγάλη ενότητα όσον αφορά την αντιμετώπιση της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία. Κινηθήκαμε πολύ γρήγορα για να εφαρμόσουμε πολύ αυστηρές κυρώσεις. Και περιμένω ότι αυτή η ευρωπαϊκή ενότητα θα διαρκέσει, γιατί τελικά αυτό που συμβαίνει στην Ευρώπη είναι κάτι εντελώς αδιανόητο. Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι σύνορα επαναχαράσσονται με τη βία. Πιστεύαμε ότι μετά τον 20ο αιώνα αυτό δεν θα συνέβαινε ποτέ στην Ευρώπη.

Συνεπώς, αυτό που διακυβεύεται εδώ δεν είναι μόνο η κυριαρχία της Ουκρανίας. Είναι η διευθέτηση της αρχιτεκτονικής ασφάλειας της Ευρώπης στο σύνολό της, και γι’ αυτό αναμένω ότι η ευρωπαϊκή ενότητα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ταυτόχρονα, πρέπει να επισημάνω ότι υπάρχουν ζητήματα όσον αφορά τις τιμές της ενέργειας που πρέπει να αντιμετωπιστούν σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Έχουμε μπροστά μας ένα έκτακτο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαΐου για να αντιμετωπίσουμε αυτά τα ζητήματα. Γιατί όταν επιβάλουμε κυρώσεις στη Ρωσία, θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα πυροβολήσουμε τα πόδια μας. Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα επιφέρουμε μεγαλύτερες επιπτώσεις στη Ρωσία από ό,τι στους πολίτες μας. 

Δημοσιογράφος: Πώς θα το πετύχετε αυτό;

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το πετυχαίνεις καταλήγοντας σε μια συμφωνία για το πώς θα παρέμβεις στη χονδρική αγορά φυσικού αερίου. Από την αρχή τάχθηκα υπέρ μιας παρέμβασης στην αγορά φυσικού αερίου. Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή οι τιμές στην χονδρική αγορά φυσικού αερίου στην Ευρώπη δεν αντικατοπτρίζουν τις θεμελιώδεις αρχές της προσφοράς και της ζήτησης. Είμαστε μεγάλοι αγοραστές και πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την επιρροή μας ακριβώς ως μεγάλοι αγοραστές φυσικού αερίου, για να μειώσουμε τις τιμές του φυσικού αερίου.

Αυτό το θέμα έθεσε και ο Πρωθυπουργός Ντράγκι όταν βρέθηκε στην Ουάσιγκτον πριν από λίγες ημέρες. Και πρέπει να επιστρατεύσουμε τους διαθέσιμους πόρους μας για να διασφαλίσουμε ότι παρέχουμε επίσης στους πολίτες και στα νοικοκυριά μας πρόσθετη υποστήριξη, για να αντιμετωπίσουν τις αυξήσεις στις τιμές της ενέργειας.

Δημοσιογράφος: Κύριε Πρωθυπουργέ δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ο πόλεμος πρόκειται σύντομα να τελειώσει, αλλά κάποια στιγμή αυτό θα γίνει. Όταν έρθει εκείνη η μέρα, πως θα αντιμετωπίσουν ξανά Ελλάδα και Ευρώπη τη Ρωσία; Πώς θα ξανά αντιμετωπίσετε τον Πρόεδρο Πούτιν εάν βρίσκεται ακόμη στην εξουσία, ή δεν πρόκειται να το κάνετε;

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αυτή είναι μία πολύ δύσκολη ερώτηση. Αυτή τη στιγμή, η προτεραιότητά μας είναι να τελειώσει ο πόλεμος, αλλά βεβαίως με όρους οι οποίοι θα είναι αποδεκτοί για την Ουκρανία. Είμαστε μία από τις πρώτες χώρες που στείλαμε όχι μόνο ανθρωπιστική αλλά και στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία, αλλά νομίζω, δυστυχώς, έχουμε ακόμη πολύ δρόμο έως ότου το ζήτημα αυτό επιλυθεί.

Δημοσιογράφος: Κύριε Πρωθυπουργέ, πέραν των συναντήσεών σας με τον Πρόεδρο, πρόκειται να μιλήσετε στο Κογκρέσο και να συναντηθείτε με την ηγεσία του. Ποιό είναι το μήνυμα που θέλετε να μεταφέρετε στο Κογκρέσο και τον Αμερικανικό λαό, όχι μόνο για τη συμμαχία και τη σχέση μεταξύ Ελλάδας και Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά και για τη σχέση μεταξύ των δύο λαών. Υπάρχει ακόμη ανησυχία για το πώς θα τελειώσει όλο αυτό, πώς θα τελειώσει η σύγκρουση Ουκρανίας και Ρωσίας. Τι θα θέλατε να πληροφορηθεί ο Αμερικανικός λαός από την επίσκεψή σας;

Κυριάκος Μητσοτάκης: To πρώτο πράγμα που θέλω να γνωρίζει ο Αμερικανικός λαός είναι ότι η Ελλάδα, ως χώρα, «επέστρεψε». Οπως ξέρετε περάσαμε μία πολύ επώδυνη οικονομική κρίση. Πριν από δέκα χρόνια, βρισκόμασταν ακόμη σε πρόγραμμα διάσωσης. Αυτό ήταν πολύ επώδυνο για την ελληνική κοινωνία. Αλλά από τότε που αναλάβαμε την διακυβέρνηση, η οικονομία έχει ανακάμψει.

Θεωρώ επίσης ότι αντιμετωπίσαμε τον COVID καλύτερα από τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες. Πολλές αμερικανικές εταιρείες επενδύουν στην Ελλάδα. Πολλοί Αμερικανοί τουρίστες έρχονται στην Ελλάδα. Αυτό το καλοκαίρι έχουμε τον μεγαλύτερο αριθμό απευθείας πτήσεων μεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδας. Πρόκειται λοιπόν για μία δυναμική οικονομία, ανοιχτή στις επιχειρήσεις, ανοιχτή στην προσέλκυση αμερικανικών επενδύσεων.

Η Ελλάδα είναι για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ένας σταθερός εταίρος σε μία δύσκολη γειτονιά του κόσμου. Διαδραματίζουμε σημαντικό ρόλο στα Βαλκάνια. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις με τη Μέση Ανατολή. Θέλουμε η Ελλάδα να είναι ένας περιφερειακός ενεργειακός κόμβος μεταφοράς αερίου, ίσως σύντομα και υδρογόνου από τη Μέση Ανατολή στην Ευρώπη.

Θέλουμε λοιπόν να αξιοποιήσουμε τη σημαντική γεωπολιτική μας θέση και το γεγονός ότι είμαστε μια σταθερή και ισχυρή Δημοκρατία, μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέλος του ΝΑΤΟ. Επομένως, αποτελούμε έναν αξιόπιστο εταίρο για τις ΗΠΑ. Και είναι μια ευκαιρία -όταν θα μιλήσω στο Κογκρέσο- να τιμήσουμε αυτήν την ιδιαίτερη σχέση. 

Δημοσιογράφος: Σίγουρα, τόσο αυτή η σχέση Ελλάδας και ΗΠΑ, όσο και η σχέση μεταξύ ΕΕ και ΝΑΤΟ απέκτησαν νέα δυναμική στον απόηχο αυτού του πολέμου. Με τη Φινλανδία και τη Σουηδία να σχεδιάζουν σύντομα την ένταξή τους στο ΝΑΤΟ, μήπως υπάρχει ανησυχία ότι, εάν αυτό συμβεί, θα μπορούσε να προκαλέσει κάποιου είδους αντίποινα και εκτός των συνόρων της Ουκρανίας;

Κυριάκος Μητσοτάκης: Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν πολλές απειλές και είμαι σίγουρος ότι ο κ. Putin δεν είναι καθόλου ευτυχής με αυτή την απόφαση. Αλλά στο τέλος της ημέρας, η Ρωσία κατάφερε «να ενώσει το ΝΑΤΟ» δίνοντάς του έναν νέο σκοπό και τώρα διευρύνοντας τη Συμμαχία από 30 σε 32 μέλη.

Όπως σας είπα, πρόκειται για μία πολύ σημαντική απόφαση. Είναι μια ιστορική απόφαση, αν σκεφτείτε ότι η Σουηδία είναι μια χώρα που υπήρξε ουδέτερη για περισσότερα από 200 χρόνια. Δεν μετείχε στον B’ Παγκόσμιο Πόλεμο και τώρα αποφασίζει να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ.

Το ίδιο ισχύει και για τη Φινλανδία. Μιλάμε για μία νέα αρχιτεκτονική ασφαλείας στην Ευρώπη. Και είμαι βέβαιος ότι αυτή είναι μια άλλη ακούσια συνέπεια αυτής της πολύ καταστροφικής απόφασης του Προέδρου Putin να εισβάλει στην Ουκρανία.

Δημοσιογράφος: Κύριε Πρωθυπουργέ, σας ευχαριστώ πολύ που ήρθατε στην εκπομπή «Morning Joe».

Kυριάκος Μητσοτάκης: Σας ευχαριστώ πολύ».

Πηγή: in.gr

ShareTweetShare
Προηγούμενο άρθρο

Η Σουηδία αποφάσισε επίσημα να ζητήσει την ένταξη στο ΝΑΤΟ ανακοίνωσε η Μαγκνταλένα Άντερσον

Επόμενο άρθρο

Με αντεπίθεση, οι ουκρανικές δυνάμεις στο Χάρκοβο έφτασαν στα σύνορα με τη Ρωσία

ΣχετικάΆρθρα

Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Να μιλάμε «χωρίς στερεότυπα» και σε «επίπεδο ηγετών» για την οικονομία
Πολιτική

Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Να μιλάμε «χωρίς στερεότυπα» και σε «επίπεδο ηγετών» για την οικονομία

23 Μαρτίου 2023
Βήμα-βήμα μέχρι τις κάλπες: Το ντόμινο των διαδικασιών και τα χρονοδιαγράμματα
Πολιτική

Βήμα-βήμα μέχρι τις κάλπες: Το ντόμινο των διαδικασιών και τα χρονοδιαγράμματα

23 Μαρτίου 2023
Ανάκλιση πλοίου στο ναυπηγείο του Εδιμβούργου- 35 τραυματίες
ΚΥΡΙΟ

Ανάκλιση πλοίου στο ναυπηγείο του Εδιμβούργου- 35 τραυματίες

23 Μαρτίου 2023
Ναυάγιο ανοικτά της Τυνησίας: Πέντε νεκροί και 28 αγνοούμενοι μετανάστες
ΚΥΡΙΟ

Ναυάγιο ανοικτά της Τυνησίας: Πέντε νεκροί και 28 αγνοούμενοι μετανάστες

23 Μαρτίου 2023
Ταξί: Απεργία σήμερα των αυτοκινητιστών – Συγκέντρωση και πορεία στο υπ. Μεταφορών
ΚΥΡΙΟ

Ταξί: Απεργία σήμερα των αυτοκινητιστών – Συγκέντρωση και πορεία στο υπ. Μεταφορών

23 Μαρτίου 2023
Συνέδριο ΕΝΑ | Για μια Προοδευτική Ατζέντα της Επόμενης Δεκαετίας: Στόχοι – Προτεραιότητες – Πολιτικές
Πολιτική

Συνέδριο ΕΝΑ | Για μια Προοδευτική Ατζέντα της Επόμενης Δεκαετίας: Στόχοι – Προτεραιότητες – Πολιτικές

22 Μαρτίου 2023
Επόμενο άρθρο
Με αντεπίθεση, οι ουκρανικές δυνάμεις στο Χάρκοβο έφτασαν στα σύνορα με τη Ρωσία

Με αντεπίθεση, οι ουκρανικές δυνάμεις στο Χάρκοβο έφτασαν στα σύνορα με τη Ρωσία

Ειδήσεις ανά Νομό

Νομός Xανίων Νομός Ρεθύμνης Νομός Ηρακλείου Nομός Λασιθίου Νομός Λακωνίας Νομός Μεσσηνίας Νομός Ηλείας Νομός Αρκαδίας Νομός Αχαΐας Νομός Κορινθίας Νομός Αργολίδας Νομός Αττικής Νομός Αττικής Νομός Αττικής Νομός Αττικής Νομός Αττικής Νομός Κυκλάδων Νομός Κυκλάδων Νομός Κυκλάδων Νομός Κυκλάδων Νομός Κυκλάδων Νομός Κυκλάδων Νομός Κυκλάδων Νομός Κυκλάδων Νομός Κυκλάδων Νομός Κυκλάδων Νομός Κυκλάδων Νομός Κυκλάδων Νομός Κυκλάδων Νομός Κυκλάδων Νομός Κυκλάδων Νομός Δωδεκανήσου Νομός Δωδεκανήσου Νομός Δωδεκανήσου Νομός Δωδεκανήσου Νομός Δωδεκανήσου Νομός Δωδεκανήσου Νομός Δωδεκανήσου Νομός Δωδεκανήσου Νομός Δωδεκανήσου Νομός Δωδεκανήσου Νομός Δωδεκανήσου Νομός Δωδεκανήσου Νομός Σάμου Νομός Σάμου Νομός Σάμου Νομός Σάμου Νομός Χίου Νομός Χίου Νομός Χίου Νομός Λέσβου Νομός Λέσβου Νομός Λέσβου Νομός Λέσβου Νομός Μαγνησίας Νομός Μαγνησίας Νομός Μαγνησίας Νομός Μαγνησίας Νομός Μαγνησίας Νομός Εύβοιας Νομός Εύβοιας Νομός Εύβοιας Νομός Έβρου Νομός Έβρου Νομός Έβρου Νομός Καβάλας Νομός Καβάλας Νομός Καβάλας Νομός Κεφαλληνίας Νομός Κεφαλληνίας Νομός Κεφαλληνίας Νομός Λευκάδας Νομός Λευκάδας Νομός Λευκάδας Νομός Ζακύνθου Νομός Κέρκυρας Νομός Αιτωλοακαρνανίας Νομός Φωκίδας Νομός Βοιωτίας Νομός Φθιώτιδας Νομός Ευρυτανίας Νομός Άρτας Νομός Καρδίτσας Νομός Πρέβεζας Νομός Λάρισας Νομός Θεσπρωτίας Νομός Ιωαννίνων Νομός Τρικάλων Νομός Γρεβενών Νομός Καστοριάς Νομός Κοζάνης Νομός Πιερίας Νομός Φλώρινας Νομός Κιλκίς Νομός Σερρών Νομός Θεσσαλονίκης Νομός Πέλλας Νομός Ημαθίας Νομός Δράμας Νομός Ξάνθης Νομός Ροδόπης Νομός Χαλκιδικής Νομός Χαλκιδικής Νομός Χαλκιδικής Άγιο Όρος

Η νέα σειρά “Μικρή Κοινωνία” Διασκευή & Σκηνοθεσία του Λεονάρντο Θίμο 

Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Να μιλάμε «χωρίς στερεότυπα» και σε «επίπεδο ηγετών» για την οικονομία

Βήμα-βήμα μέχρι τις κάλπες: Το ντόμινο των διαδικασιών και τα χρονοδιαγράμματα

Σεισμός 4,4 Ρίχτερ στα Ιωάννινα

Ανάκλιση πλοίου στο ναυπηγείο του Εδιμβούργου- 35 τραυματίες

Ναυάγιο ανοικτά της Τυνησίας: Πέντε νεκροί και 28 αγνοούμενοι μετανάστες

PolisPost

Follow us on social media:

  • Επικοινωνία
  • Δήλωση Απορρήτου (ΕΕ)
  • Αποποίηση Ευθυνών
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)

© 2021 PolisPost - All Rights Reserved. Powered by GK Solutions

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Home

© 2021 PolisPost - All Rights Reserved. Powered by GK Solutions

Welcome Back!

Login to your account below

Ξέχασα τον κωδικό μου

Retrieve your password

Παρακαλώ εισάγεται το όνομα χρήστη ή το email σας

Σύνδεση
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Προτιμήσεις
{title} {title} {title}