Σοβαρά και ευτράπελα
Του Βαγγέλη Μπάκα
Ευτράπελα:
Ποιος το περίμενε πως η λύση του δημογραφικού προβλήματος θα ερχότανε από έναν άνδρα! Βαρυσήμαντη δήλωση του Νίκου Πουτσινά! Εκείνο το παρτσακλό! Κι αν δεν καταλάβατε ακόμα περί ποίου πρόκειται, τότε γίνομαι σα φις… Πρόκειται για τη σύζυγο του Άγγελου! (Όχι του Χαριστέα φυσικά! Ούτε του Σικελιανού) Να τι είπε:
«Θα κάνω παιδί μόνος μου! Χωρίς γυναίκα! Χωρίς σύντροφο! Χωρίς συντρόφισσα!».
Έχει δίκιο! Ο ανήρ γεννά και η γυνή τίκτει. Κι αφού ο ανήρ διαβάζεται αντίστροφα Ρήνα… γιατί να μην το κάνει! να βαφτιστεί ο ίδιος Ρήνα και το παιδί του να το βαφτίσει σκατόπαιδο! Ολόκληρο στρατόπαιδο μπορεί να κάνει!… Αρκεί να το θελήσει!
Σοβαρά:
Η πραγματική μείωση του πληθυσμού της χώρας μας ξεκίνησε με τη γρίπη του 18 και ολοκληρώθηκα με τη φυσική εξόντωση, 500 χιλιάδων ανθρώπων, κατά το δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο από τους γερμανούς.
Η πραγματική αύξηση του πληθυσμού γίνεται τα τελευταία χρόνια από πρόσφυγες οι οποίοι ξεριζώθηκαν από τις εστίες τους λόγω των πολέμων. Από τις εκατοντάδες χιλιάδες, οι οποίοι κατέφθασαν στη χώρα μας, κάποιες δεκάδες χιλιάδες ρίζωσαν ζητώντας άσυλο. Κάποιες χιλιάδες παντρεύτηκαν έλληνα ή ελληνίδα. Οι υπόλοιποι κυκλοφορούν, στην Αθήνα κυρίως, σαν τα αδέσποτα σκυλιά. Και κάθε φορά που γίνεται κάποια “σκούπα”, από την αστυνομία, στο κέντρο της πρωτεύουσας, μαζεύουν κάποιες εκατοντάδες παράνομους μετανάστες!
Οι μόνοι μετανάστες, και αρκετοί μάλιστα, οι οποίοι έδεσαν με τη φυλή μας είναι οι αλβανοί και κυρίως οι βορειοηπειρώτες. Δουλέψανε οι άνθρωποι, μάθανε γρήγορα τη γλώσσα, και τα παιδιά τους, πολλά από τα οποία γεννήθηκαν εδώ, νιώθουν έλληνες.
Καμιά σύγκριση με τους Αφγανούς, Πακιστανούς, Σύριους, Ιρακινούς, Αφρικανούς κλπ, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι μουσουλμάνοι έως και τζιχαντιστές!
Από τους πρώτους, οι οποίοι προστέθηκαν θετικά στη χώρα μας, είναι οι πολιτικοί πρόσφυγες με τους οι ρωσοπόντιους. Οικογένειες οι οποίες επαναπατρίστηκαν, και η αφομοίωσή τους έγινε χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.
Τελευταία έρχονται και οι έλληνες της Ουκρανίας. Αυτοί, απαρτίζουν από μόνοι τους μια αμιγή ελληνική μεγαλούπολη. Μια νέα Μαριούπολη!
Τι θα γίνει όμως μετά από είκοσι, τριάντα, πενήντα, εκατό χρόνια, εάν οι κατοικίες των χωριών είναι εκατονταπλάσιες των υπέργηρων κατοίκων! Ποιος θα αποκτήσει παιδιά! Μήπως θα πρέπει να καταφύγουμε στα παιδιά του σωλήνα!
Οι κάτοικοι της Αθήνας θα υπολείπονται κατά πολύ των αυτόχθονων ελλήνων!
Άραγε αυτοί οι μετανάστες, του ενός κι πλέον εκατομμυρίου, πως βιοπορίζονται! Όταν η ανεργία καλπάζει στη χώρα μας, με τι άλλο θα βγάλουν το ψωμί τους εκτός από το παραεμπόριο, τα ναρκωτικά, την πορνεία, και τις ληστείες!
Οι σπείρες ανηλίκων οργιάζουν! Δεν διστάζουν να σε σταματήσουν στο δρόμο μέρα μεσημέρι για να σε ληστέψουν! Και η ζημιά μακάρι να είναι χρηματική. Είναι ικανοί ακόμα και να σε σκοτώσουν για ένα κινητό! Η αστυνομία πιάνει δέκα και απολύει είκοσι! Μην απολύεις τους δούλους σου δέσποτα!… Πού θα βρεις φθηνότερους εργάτες! Μήπως θα έπρεπε το να ισχύσει κι εδώ κάποιο αντίστροφο προσδόκιμο! Ο δεκαπεντάχρονος ληστής να δικάζεται ως ενήλικας!
Πού είσαι Παρασκευόπουλε, Παρασκευή σήμερα, να παρασκευάσεις ένα νόμο ο οποίος να προβλέπει και αναδρομικά για τους ληστές! Κρίμα! Πώς θα ζήσουν!
Οι κάτοικοι αλλάξανε ακόμα και χρώμα! Πολύ φοβάμαι μην τυχόν αλλάξει χρώμα και η σημαία μας!
Ξυπνήστε γιατί χανόμαστε! Το νέο ζευγάρι, το οποίο αποκτά και δεύτερο δικό του παιδί, να δικαιούται τα προνόμια του πολύτεκνου.
Η τουρκάλα ξεπέρασε ακόμα και τη σύζυγο του κόνικλου σε γεννήσεις!