Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, 2023
  • Εγγραφή Χρήστη
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • Αποποίηση Ευθυνών
PolisPost
  • Home
  • Ελλάδα
    • Επικαιρότητα
  • Κόσμος
  • Πολιτισμός
  • Sports
  • Polis & Life
  • Υγεία
  • Επιστήμη
  • Γνώμες
  • Εγγραφή
  • Σύνδεση
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
PolisPost
Αρχική Sports

Μουντιάλ 2022 – Τα ματς της ημέρας: Μέσι και Φαν Ντάικ με Αυστραλία, ΗΠΑ – Ελβετικός… σουγιάς και η εκδίκηση της Γκάνας

Γιάννης Κωνσταντινιδης από Γιάννης Κωνσταντινιδης
3 Δεκεμβρίου 2022
σε Sports
Μουντιάλ 2022 – Τα ματς της ημέρας: Μέσι και Φαν Ντάικ με Αυστραλία, ΗΠΑ – Ελβετικός… σουγιάς και η εκδίκηση της Γκάνας
Παρά τις αυτοκτονικές τάσεις που εμφάνισαν και οι δύο στην πρώτη φάση του τουρνουά, κυρίως η Αργεντινή, έχουν κάθε λόγο να ευελπιστούν ότι εύκολα ή δύσκολα θα συνεχίσουν στη διοργάνωση.

Χθες βράδυ η Νότια Κορέα και η Ελβετία ήταν οι τελευταίες ομάδες που προκρίθηκαν από τους ομίλους, μετά από συναρπαστικά ματς και επικές ανατροπές. Η ομάδα από την Ασία έκανε μία ακόμα τεράστια έκπληξη στο τουρνουά, νικώντας την (μάλλον αδιάφορη, καθώς είχε εξασφαλίσει την πρωτιά) Πορτογαλία (με 2-1) και αφήνοντας εκτός την Ουρουγουάη, η οποία κατέβαλε μεν την Γκάνα, αλλά το 2-0 δεν ήταν αρκετό και αποκλείστηκε. Η ομάδα από την Αφρική πήρε έτσι, έστω και έμμεσα «εκδίκηση» για τον περιπετειώδη αποκλεισμό της από τους Ουρουγουανούς στο μουντιάλ του 2010. Στα τελευταία λεπτά του ματς οι Γκανέζοι έμοιαζαν να παίζουν ακριβώς γι’ αυτό, να μην πετύχει η Ουρουγουάη τρίτο γκολ, που θα έδινε σε εκείνη την πρόκριση και όχι στους Κορεάτες.

Η Ελβετία σε ένα από τα πιο συγκλονιστικά ματς των ομίλων, «καθάρισε» ψυχρά και με ακρίβεια ελβετικού σουγιά τους αλλοπρόσαλλους Σέρβους, που έπαιζαν ξύλο στο τέλος του ματς και θα αντιμετωπίσει στη φάση των 16 την Πορτογαλία.

Ως πρώτη στον όμιλό της, παρά την ήττα σοκ από το Καμερούν προκρίθηκε και η Βραζιλία, η οποία θα αντιμετωπίσει τη Νότια Κορέα. Η Σελεσάο έδειξε όμως για μία ακόμα φορά ότι είναι άλλη ομάδα χωρίς τον Νεϊμάρ, ενώ ο προπονητής Τίτε αποφάσισε να ξεκουράσει βασικούς παίκτες, αποκαλύπτοντας στην ουσία ότι ούτε η δική του ομάδα έχει τον πάγκο που κάποιοι υπολόγιζαν.

Το ενδιαφέρον είναι σήμερα επικεντρωμένο στο πώς θα εμφανιστούν η Ολλανδία (5μμ) απέναντι στις μαχητικές Ηνωμένες Πολιτείες, που εμφάνισαν πολύ καλή αμυντική λειτουργία στον όμιλό τους, και η Αργεντινή που στάθηκε μάλλον τυχερή από τις διασταυρώσεις, αφού αντιμετωπίζει (στις 9 το βράδυ) την φιλότιμη, πλην φανερά υποδεέστερη Αυστραλία, η οποία έκανε ήδη υπέρβαση περνώντας στη φάση των «16».

Το γεγονός όμως ότι τόσο η Αργεντινή, που υπέστη ήττα σοκ στους ομίλους από τη Σαουδική Αραβία και πήρε τελικά αγχωμένα την πρόκριση, όσο και η Ολλανδία, που δεν έπεισε με την απόδοσή της στους πρώτους αγώνες της, αναγκάζει και τις δύο παραδοσιακές δυνάμεις, να αναζητήσουν μία εμφάνιση – λύτρωση, που να στείλει μήνυμα ότι μπορούν να διεκδικήσουν ακόμα και το κύπελλο.

Οι νικήτριες των δύο σημερινών ζευγαριών, θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στην επόμενη φάση και εφόσον αυτές είναι τα φαβορί Αργεντινή και Ολλανδία, θα ξυπνήσουν μνήμες από τον μυθικό τελικό στο μουντιάλ του 1978, με νικήτρια την Μπιανκοσελέστε του Μάριο Κέμπες στο Μπουένος Άιρες. Κάτι σαν μία αναμέτρηση με ανοιχτούς λογαριασμούς φαίνεται μία τέτοια εξέλιξη.

Οι διασταυρώσεις στη φάση των 16

Έτσι κι αλλιώς, για πολλούς το κυρίως και πάντως πιο ενδιαφέρον μέρος του μουντιάλ, αρχίζει σήμερα Σάββατο με τις νοκ άουτ αναμετρήσεις. Δεκαέξι ομάδες διεκδικούν το εισιτήριο για τη συνέχεια και τη μέγιστη δυνατή διάκριση. Πλέον οι αγώνες θα είναι χωρίς… αύριο, αφού θα βγάζουν οπωσδήποτε νικητή. Είτε στην κανονική διάρκεια των 90 λεπτών συν τις καθυστερήσεις, είτε στην παράταση και στα πέναλτι ακόμα, εάν χρειαστεί. Τα οκτώ ματς έως και την Τρίτη είναι τα εξής:

Σάββατο 3/12:
17.00: Ολλανδία – ΗΠΑ

21.00: Αργεντινή – Αυστραλία
-Οι νικήτριες των δύο αγώνων θα βρεθούν αντιμέτωπες στη φάση των «8» την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου.

Κυριακή 4/12:
17.00: Γαλλία – Πολωνία
21.00: Αγγλία – Σενεγάλη

-Οι νικήτριες των δύο αγώνων θα βρεθούν αντιμέτωπες στη φάση των «8» το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου.

Δευτέρα 5/12
17.00: Ιαπωνία – Κροατία
21.00: Βραζιλία – Νότια Κορέα
-Οι νικήτριες των δύο αγώνων θα βρεθούν αντιμέτωπες στη φάση των «8» την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου.

Τρίτη 6/12
17.00: Μαρόκο – Ισπανία
21.00: Πορτογαλία – Ελβετία
-Οι νικήτριες των δύο αγώνων θα βρεθούν αντιμέτωπες στη φάση των «8» το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου.

Η στατιστική αποτύπωση της φάσης των Ομίλων

Ένα πλούσιο μενού, έστω κι αν θεωρείται κάπως σαν… ορεκτικό, ενόψει του κυρίως πιάτου, που φτάνει έως τον τελικό της 18ης Δεκεμβρίου, απόλαυσαν εκατομμύρια φίλαθλοι στον κόσμο, με τους 48 αγώνες της πρώτης φάσης των ομίλων. Το θέαμα ήταν πλούσιο, τα γκολ πολλά και θεαματικά, οι αναμετρήσεις ενδιαφέρουσες έως συναρπαστικές, ακόμα και στα όρια του θρίλερ με εκκωφαντικές ανατροπές ορισμένες φορές. Παρακάτω καταγράφονται μερικά από τα σημαντικότερα στατιστικά αυτής της φάσης.

Τα γκολ

Επιτεύχθηκαν συνολικά σε 48 ματς 120 γκολ (2,5 ανά αγώνα). Στην Πρώτη Αγωνιστική των ομίλων, δηλαδή στους πρώτους 16 αγώνες των 32 ομάδων, είχαμε 41 γκολ, στη Δεύτερη Αγωνιστική 40, ενώ στην Τρίτη και τελευταία, κατά την οποία κρίθηκαν οι προκρίσεις για τις περισσότερες θέσεις στη φάση των «16», σημειώθηκαν 39 γκολ.

Τα ματς στα οποία σημειώθηκαν τα περισσότερα γκολ, ήταν το Αγγλία – Ιράν με 8 (6-2), ακολουθεί το Ισπανία – Κόστα Ρίκα (7) και οι αγώνες Καμερούν – Σερβία (6), Κόστα Ρίκα – Γερμανία (6).

Το ευρύτερο σκορ σημειώθηκε στην αναμέτρηση Ισπανία – Κόστα Ρίκα (7-0).

Οι πιο μεγάλες ανατροπές σκορ έγιναν στο ματς της δεύτερης αγωνιστικής, Σερβία – Καμερούν (0-1, 3-1, 3-3) και σε εκείνα της τρίτης αγωνιστικής ανάμεσα σε Κόστα Ρίκα και Γερμανία (0-1, 1-1, 2-1, 2-2, 2-3, 2-4). Αλλά εντυπωσιακές ήταν και οι ανατροπές που πέτυχαν στις τελευταίες αγωνιστικές των ομίλων τους και έτσι εξασφάλισαν τις προκρίσεις τους για την επόμενη φάση, η Ιαπωνία επί της Ισπανίας, η Νότια Κορέα κόντρα στην Πορτογαλία, με το ίδιο σκορ μάλιστα, από 0-1 σε 2-1, καθώς και η Ελβετία, που ενώ προηγήθηκε επί της Σερβίας βρέθηκε να χάνει στη συνέχεια με 1-2, αλλά στο τέλος επιβλήθηκε με 3-2.

Οι καλύτερες επιθέσεις ήταν αυτές της Αγγλίας και της Ισπανίας με 9 γκολ αμφότερες, ακολουθούμενες από εκείνες της Γαλλίας, της Πορτογαλίας και της Γερμανίας με 6 γκολ, αν και η επίδοση των Πάντσερ δεν είχε κανένα αντίκρισμα, καθώς δεν αρκούσε για να προκριθούν.

Οι χειρότερες επιθέσεις, που κατάφεραν να πετύχουν απλώς το γκολ της τιμής, ήταν αυτές του Κατάρ, της Ουαλίας, της Δανίας, της Τυνησίας, του Βελγίου – όλες αποκλείστηκαν, προφανώς η δυστοκία τους ήταν μία σοβαρή.

Όσο για τις καλύτερες άμυνες, καμία ομάδα δεν κατάφερε να κρατήσει την εστία της ανέπαφη, με τις Βραζιλία, Ολλανδία, ΗΠΑ, Τυνησία, Κροατία, να δείχνουν σκληροτράχηλο πρόσωπο στην αμυντική τους γραμμή, δεχόμενες μόλις ένα γκολ εκάστη.

Οι χειρότερες άμυνες, τύπου μπάτε σκύλοι κι αλεστικά μη δώσετε, ανήκουν στην Κόστα Ρίκα (11 τέρματα παθητικό, ακόμα δέχεται γκολ ο… φίλος μας ο Κέιλορ Νάβας), στη Σερβία (8), στο Κατάρ (7), το Ιράν (7), τον Καναδά (7) και τη Γκάνα (7).

Όχι άλλο 2-0… η συχνότητα των σκορ

Στους 48 αγώνες, το πιο συχνό αποτέλεσμα που έγραφαν τα μάτριξ των γηπέδων ήταν το 2-0, με το φτωχό και μίζερο 1-0 να ακολουθεί και από κοντά το 2-1. Είχαμε και έξι φορές το 0-0, αν και συνολικά το θέαμα και οι φάσεις με τις τελικές προσπάθειες για γκολ, έδιναν την εντύπωση ότι οι αγώνες ήταν πιο «πλούσιοι» απ’ αυτό που αποτυπωνόταν στο σκορ.
Ιδού ο σχετικός πίνακας:

2-0 12
1-0 9
2-1 7
0-0 6
1-1 3
3-2 3
4-1 2
4-2 1
3-0 1
3-1 1
3-3 1
6-2 1
7-0 1

Πέντε αήττητες ομάδες

Αήττητες ομάδες στην πρώτη φάση των ομίλων έμειναν μόνο οι Ολλανδία, Αγγλία, ΗΠΑ, Κροατία, Μαρόκο. Καμία δεν πέτυχε όμως το απόλυτο (3 νίκες σε 3 ματς).

Μόνο τρεις ομάδες από κείνες που πήραν τις πρωτιές στους ομίλους τους, κατάφεραν και πέρασαν με 7 βαθμούς (δύο νίκες και μία ισοπαλία): Οι Ολλανδία, Αγγλία, Μαρόκο, ενώ Αργεντινή, Γαλλία, Πορτογαλία, Ιαπωνία, Βραζιλία υπέστησαν από μία ήττα, δείγμα των λεπτών ισορροπιών στα γκρουπ και των αμφίρροπων αναμετρήσεων. Πάντως καμία δεν χρειάστηκε να μπει σε κάποια ψυχοφθόρα διαδικασία επιμέρους κριτηρίων (διαφορά γκολ, επιθέσεις κλπ), κάτι που υπήρξε πάντως δοκιμασία για πολλές απ’ όσες πέρασαν δεύτερες στους ομίλους τους.

Χωρίς βαθμό έμειναν δύο ομάδες, η διοργανώτρια χώρα του Κατάρ και ο φιλότιμος, πλην αφελής και φλύαρος Καναδάς.

Ο όμιλος με τα περισσότερα γκολ ήταν εκείνος της Ισπανίας, Ιαπωνίας, Γερμανίας και Κόστα Ρίκα, με 22 γκολ – 3,66 γκολ ανά αγώνα.

Ακολούθησε ο «τρελός» όμιλος της Πορτογαλίας και της Νότιας Κορέας, με 17 γκολ (2,85 γκολ ανά ματς).

Οι όμιλοι με τη μικρότερη παραγωγικότητα ήταν της Γαλλίας με 11 γκολ, 5 εκ των οποίων επιτεύχθηκαν σε μία αναμέτρηση (σε αυτή των Τρικολόρ με την Αυστραλία). 11 γκολ σημειώθηκαν και στον όμιλο του Μαρόκου και της Κροατίας, όπου επίσης 5 από αυτά σημειώθηκαν στο ματς της παρέας του Μόντριτς με τους Καναδούς.

Τα πέναλτι, ο ήρωας Σέζνι και οι μοιραίοι

Το ρόλο τους έπαιξαν και τα πέναλτι στην έκβαση κάποιων κρίσιμων αγώνων της πρώτης φάσης. Ήρωας με δύο αποκρούσεις αναδείχθηκε ο τερματοφύλακας της Πολωνίας Σέζνι, ειδικά με το ότι απέτρεψε τη Σαουδική Αραβία να διεκδικήσει τη νίκη στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Απέκρουσε και πέναλτι του Μέσι, αλλά αυτό είναι κυρίως για το βιογραφικό του. Μοιραίοι, πέρα από τον Αλ Νταουσάρι της Σ. Αραβίας, ήταν μάλλον ο Ντέιβις του Καναδά στο ματς με το Βέλγιο, αλλά και ο Αγιού στο τελευταίο ματς της Γκάνας με την Ουρουγουάη και με το σκορ στο 0-0.

Χτυπήθηκαν: 13
Πετυχημένα: 9
Ρονάλντο, Φερνάντεζ (Πορτογαλία), Βαλέντσια (Εκουαδόρ), Ταρέμι (Ιράν), Μέσι (Αργεντινή), Φερνάντο Τόρες (Ισπανία), Μπέιλ (Ουαλία), Γκιντογκάν (Γερμανία), Σαρ (Σενεγάλη).
Αποτυχημένα: 5
Έχασαν πέναλτι: Λεβαντόφσκι (Πολωνία), Ντέιβις (Καναδάς), Αλ Νταουσάρι (Σ. Αραβία), Μέσι (Αργεντινή), Αγιού (Γκάνα).
Απέκρουσαν: Τσένι 2 (Πολωνία), Οτσόα (Μεξικό), Κουρτουά (Βέλγιο), Ροτσέτ (Ουρουγουάη).

Αυτογκόλ: Μόλις δύο. Ο Αγκέρ του Μαρόκου στο ματς με τον Καναδά και ο Νόιερ στον αγώνα της Γερμανίας με την Κόστα Ρίκα. Δεν κόστισε κανένα στις ομάδες τους.

Επίδοση ανά ήπειρο

Η εικόνα με το πώς πήγαν οι ομάδες ανά ήπειρο, που εκπροσωπούν δίνει ένα προβάδισμα στην Ευρώπη, καθώς έχει τις μισές ομάδες στη φάση των «16», ενώ η μεγάλη χαμένη είναι, αναλογικά με τη γενική δυναμικότητα, η Νότια Αμερική, αλλά και η Αφρική. Αναλυτικά (σε παρένθεση ο αριθμός των ομάδων με τις οποίες συμμετείχαν στη φάση των ομίλων):

Ευρώπη: (13)
Πέρασαν: Ολλανδία, Αγγλία, Γαλλία, Πολωνία, Πορτογαλία, Κροατία, Ισπανία, Ελβετία.
Αποκλείστηκαν: Δανία, Ουαλία, Βέλγιο, Γερμανία, Σερβία.

Νότια Αμερική: (4)
Πέρασαν: Αργεντινή, Βραζιλία
Αποκλείστηκαν: Εκουαδόρ, Ουρουγουάη.

Βόρεια και Κεντρική Αμερική: (4)
Πέρασαν: ΗΠΑ
Αποκλείστηκαν: Μεξικό, Καναδάς, Κόστα Ρίκα

Ασία/Ωκεανία: (6)
Πέρασαν: Αυστραλία, Ιαπωνία, Νότια Κορέα
Αποκλείστηκαν: Κατάρ, Ιράν, Σαουδική Αραβία

Αφρική: (5)
Πέρασαν: Σενεγάλη, Μαρόκο
Αποκλείστηκαν: Τυνησία, Γκάνα, Καμερούν

ΣΚΟΡΕΡΣ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ *

3 ΓΚΟΛ:

Μπαπέ (ΓΑΛΛΙΑ), Χάκπο (ΟΛΛΑΝΔΙΑ), Ράσφορντ (ΑΓΓΛΙΑ), Μοράτα (ΙΣΠΑΝΙΑ), Βαλένσια (ΕΚΟΥΑΔΟΡ)

2 ΓΚΟΛ:

Σάκα (ΑΓΓΛΙΑ),
Μέσι (ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ),
Ριτσάρλισον (ΒΡΑΖΙΛΙΑ),
Ζιρού (ΓΑΛΛΙΑ),
Τόρες, (ΙΣΠΑΝΙΑ),
Τσο (Ν. Κορέα)
Φερναντέζ (Πορτογαλία)
Ντοάν (ΙΑΠΩΝΙΑ)
Κράμαριτς (ΚΡΟΑΤΙΑ)
Αμπουμπακάρ (ΚΑΜΕΡΟΥΝ)
Εμπολό (ΕΛΒΕΤΙΑ),
Φίλκρουγκ, Χάβερτς (ΓΕΡΜΑΝΙΑ)
Ντ’ Αρασκαέτα (ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ)
Ταρέμι (ΙΡΑΝ),
Αλ Νταουσάρι (ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ)
Κούντους (Γκάνα)
Μίτροβιτς (ΣΕΡΒΙΑ)

1 ΓΚΟΛ:

Γκρίλις, Μπέλινγχαμ, Στέρλινγκ, Φόντεν (ΑΓΓΛΙΑ),
Ντιά, Ντιέντιου, Ντιενγκ, Σαρ, Κουλιμπαλί (ΣΕΝΕΓΑΛΗ).
Φερνάντες, Μακάλιστερ, Αλβαρέζ (ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ),
Ραμπιό (ΓΑΛΛΙΑ),
Γκούντγουϊν, Ντιουκ, Λέκκι (ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ),
Γουεά, Πούλισικ (ΗΠΑ),
Ασάνο, Τανάκα (ΙΑΠΩΝΙΑ),
Όλμο, Ασένσιο, Γκάβι, Σολέρ (ΙΣΠΑΝΙΑ),
Λιβάγια, Μάγερ (ΚΡΟΑΤΙΑ),
Σαμπίρι, Αμπουκλάλ, Ζίγεκ, Ενεσερί (ΜΑΡΟΚΟ),
Κλάασεν, Ντε Γιονκ (ΟΛΛΑΝΔΙΑ),
Ζιελίνσκι, Λεβαντόφσκι (ΠΟΛΩΝΙΑ),
Ρονάλντο, Φέλιξ, Λεάο, Όρτα (ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ),
Κιμ Γιουνγκ-Γουόν, Χι Τσαν Χουανγκ (ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ)
Καζεμίρο (ΒΡΑΖΙΛΙΑ)
Πάβλοβιτς, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Βλάχοβιτς (ΣΕΡΒΙΑ)
Καστελέτο, ,Τσούπο-Μοτίνγκ (ΚΑΜΕΡΟΥΝ)
Τσακίρι, Φρόιλερ (ΕΛΒΕΤΙΑ)
Καϊσέδο (ΕΚΟΥΑΔΟΡ)
Μπέιλ (ΟΥΑΛΙΑ),
Τσέσμι, Ρεζαϊάν (ΙΡΑΝ),
Τσάβες, Μαρτίν (ΜΕΞΙΚΟ)
Αλ Σερί, (ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ),
Καζρί (Τυνησία)
Μπατσουαγί (ΒΕΛΓΙΟ),
Γκιντογκάν, Γκράνμπρι (ΓΕΡΜΑΝΙΑ),
Αντρέ Αγιού, Μπουκαρί, Σαλισού(ΓΚΑΝΑ),
Α. Κρίστενσεν (ΔΑΝΙΑ),
Ντέιβις, Άγκερ Αυτογκόλ (ΚΑΝΑΔΑΣ),
Μουντάρι (ΚΑΤΑΡ),
Φούλερ, Ντεχέδο, Νόιερ Αυτογκόλ (ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ),

Πηγή: protothema.gr
ShareTweetShare
Προηγούμενο άρθρο

Νέο ρεκόρ για τις ΑΠΕ: Ξεπέρασαν στην ηλεκτροπαραγωγή τα ορυκτά καύσιμα το 2022

Επόμενο άρθρο

Εξαίρετη παρουσίαση του βιβλίου του Δημοσθένη Δόγκα στην Βούλα

ΣχετικάΆρθρα

Έγραψε ιστορία ο ΛεΜπρόν: Πρώτος σκόρερ στην ιστορία του NBA
ΚΥΡΙΟ

Έγραψε ιστορία ο ΛεΜπρόν: Πρώτος σκόρερ στην ιστορία του NBA

8 Φεβρουαρίου 2023
Ο Τσιτσιπάς έδωσε την άνοδο στην Εθνική
Sports

Ο Τσιτσιπάς έδωσε την άνοδο στην Εθνική

5 Φεβρουαρίου 2023
Ολυμπιακός για «φίλημα», νίκησε την Εφές και παραμένει πρώτος
Sports

Ολυμπιακός για «φίλημα», νίκησε την Εφές και παραμένει πρώτος

4 Φεβρουαρίου 2023
Ευρωλίγκα – Παναθηναϊκός: Επαιξε μπάσκετ… για 3 λεπτά
Sports

Ευρωλίγκα – Παναθηναϊκός: Επαιξε μπάσκετ… για 3 λεπτά

2 Φεβρουαρίου 2023
Γιατί παραπαίουν μετά το Μουντιάλ οι κορυφαίες ομάδες του top 5 των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων
Sports

Γιατί παραπαίουν μετά το Μουντιάλ οι κορυφαίες ομάδες του top 5 των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων

30 Ιανουαρίου 2023
Ηττα Τσιτσιπά από τον «Βασιλιά του Melbourne Park»
ΚΥΡΙΟ

Ηττα Τσιτσιπά από τον «Βασιλιά του Melbourne Park»

29 Ιανουαρίου 2023
Επόμενο άρθρο
Εξαίρετη παρουσίαση του βιβλίου του Δημοσθένη Δόγκα  στην Βούλα

Εξαίρετη παρουσίαση του βιβλίου του Δημοσθένη Δόγκα στην Βούλα

Ειδήσεις ανά Νομό

Νομός Xανίων Νομός Ρεθύμνης Νομός Ηρακλείου Nομός Λασιθίου Νομός Λακωνίας Νομός Μεσσηνίας Νομός Ηλείας Νομός Αρκαδίας Νομός Αχαΐας Νομός Κορινθίας Νομός Αργολίδας Νομός Αττικής Νομός Αττικής Νομός Αττικής Νομός Αττικής Νομός Αττικής Νομός Κυκλάδων Νομός Κυκλάδων Νομός Κυκλάδων Νομός Κυκλάδων Νομός Κυκλάδων Νομός Κυκλάδων Νομός Κυκλάδων Νομός Κυκλάδων Νομός Κυκλάδων Νομός Κυκλάδων Νομός Κυκλάδων Νομός Κυκλάδων Νομός Κυκλάδων Νομός Κυκλάδων Νομός Κυκλάδων Νομός Δωδεκανήσου Νομός Δωδεκανήσου Νομός Δωδεκανήσου Νομός Δωδεκανήσου Νομός Δωδεκανήσου Νομός Δωδεκανήσου Νομός Δωδεκανήσου Νομός Δωδεκανήσου Νομός Δωδεκανήσου Νομός Δωδεκανήσου Νομός Δωδεκανήσου Νομός Δωδεκανήσου Νομός Σάμου Νομός Σάμου Νομός Σάμου Νομός Σάμου Νομός Χίου Νομός Χίου Νομός Χίου Νομός Λέσβου Νομός Λέσβου Νομός Λέσβου Νομός Λέσβου Νομός Μαγνησίας Νομός Μαγνησίας Νομός Μαγνησίας Νομός Μαγνησίας Νομός Μαγνησίας Νομός Εύβοιας Νομός Εύβοιας Νομός Εύβοιας Νομός Έβρου Νομός Έβρου Νομός Έβρου Νομός Καβάλας Νομός Καβάλας Νομός Καβάλας Νομός Κεφαλληνίας Νομός Κεφαλληνίας Νομός Κεφαλληνίας Νομός Λευκάδας Νομός Λευκάδας Νομός Λευκάδας Νομός Ζακύνθου Νομός Κέρκυρας Νομός Αιτωλοακαρνανίας Νομός Φωκίδας Νομός Βοιωτίας Νομός Φθιώτιδας Νομός Ευρυτανίας Νομός Άρτας Νομός Καρδίτσας Νομός Πρέβεζας Νομός Λάρισας Νομός Θεσπρωτίας Νομός Ιωαννίνων Νομός Τρικάλων Νομός Γρεβενών Νομός Καστοριάς Νομός Κοζάνης Νομός Πιερίας Νομός Φλώρινας Νομός Κιλκίς Νομός Σερρών Νομός Θεσσαλονίκης Νομός Πέλλας Νομός Ημαθίας Νομός Δράμας Νομός Ξάνθης Νομός Ροδόπης Νομός Χαλκιδικής Νομός Χαλκιδικής Νομός Χαλκιδικής Άγιο Όρος

Παρεμβάσεις για τη μείωση των καισαρικών

ΙΝΚΑ: Κήρυξε μποϊκοτάζ σε όλα τα γαλακτοκομικά – Οι ημερομηνίες

Ξεπέρασαν τους 11.700 οι νεκροί σε Τουρκία και Συρία – Συνεχίζουν να βγάζουν ζωντανούς από τα συντρίμμια

Σχολεία: Σε ποιες περιοχές της Αττικής και της Ελλάδας θα παραμείνουν κλειστά και την Πέμπτη λόγω της κακοκαιρίας

Οκτώ χρόνια κάθειρξη, αλλά ελεύθερος ο Πέτρος Φιλιππίδης

ΗΠΑ: «Πράσινο» από Μενέντεζ για την πώληση F-35 στην Ελλάδα

PolisPost

Follow us on social media:

  • Επικοινωνία
  • Δήλωση Απορρήτου (ΕΕ)
  • Αποποίηση Ευθυνών
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)

© 2021 PolisPost - All Rights Reserved. Powered by GK Solutions

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Home

© 2021 PolisPost - All Rights Reserved. Powered by GK Solutions

Welcome Back!

Login to your account below

Ξέχασα τον κωδικό μου

Retrieve your password

Παρακαλώ εισάγεται το όνομα χρήστη ή το email σας

Σύνδεση
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Προτιμήσεις
{title} {title} {title}