Φαίνεται ότι η ρεβάνς του Ολυμπιακού εναντίον της Γουλβς την προηγούμενη Πέμπτη ήταν οι τελευταίες και… οριστικές «εξετάσεις» για τον Κώστα Τσιμίκα ως προς την εικόνα που έχουν διαμορφώσει για τον 24χρονο ακραίο μπακ οι ομάδες της Premier League. Και σύμφωνα με τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν μετά την πολύ καλή εμφάνισή του (αντικατάσταση Τραορέ, ελάχιστες απειλές από την πλευρά του, ατομικές επιθετικές πρωτοβουλίες), μοιάζει απίθανο πλέον να μην τον δούμε την επόμενη σεζόν σε ομάδα της Premier League. Ας μην… προτρέχουμε όμως, διότι οι μεταγραφικές σεζόν κρύβουν καθημερινά εκπλήξεις και απρόοπτα (άλλωστε στην προ κορωνοϊού εποχή το ενδιαφέρον προερχόταν κυρίως από τα υψηλά στρώματα της Serie A).

Το πιο σημαντικό πλέον στην υπόθεση είναι ότι η Λίβερπουλ κατέθεσε επίσημη προσφορά στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Τσιμίκα. Η προσφορά της όμως δεν καλύπτει τους Ερυθρόλευκους, καθώς κυμαίνεται στα επίπεδα του μπάτζετ της για αναπληρωματικό του βασικού (και «βιονικού») Αντι Ρόμπερτσον. Πριν από λίγες ημέρες η Νόριτς είχε απορρίψει την πρόταση της πρωταθλήτριας Αγγλίας για την απόκτηση του αριστερού της μπακ, Τζαμάλ Λιούις, η οποία ήταν ύψους 10 εκατ. λιρών, δηλαδή περίπου 12 εκατ. ευρώ. Αυτά τα χρήματα (προς το παρόν τουλάχιστον) δεν ικανοποιούν τον Ολυμπιακό και όλα παραμένουν ανοιχτά.

Πολλώ, δε μάλλον, από τη στιγμή που στο «χορό» από την Premier League βρίσκεται… σταθερά η Λέστερ, αλλά μπήκε και η Τσέλσι, για την οποία μέχρι πρότινος φαβορί εμφανιζόταν ο Τσίλντγουελ της Λέστερ! Ουδεμία από τις δύο ομάδες έχουν καταθέσει ακόμα επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό. Εχουν ρωτήσει όμως για τον Τσιμίκα, έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους, ξέρουν οι Ερυθρόλευκοι ότι εντός των επομενων ημερών μπορεί να «σκάσει» πρόταση και από κάποια εξ’ αυτών ή και από τις δύο!

Το… παιχνίδι πλέον είναι «χοντρό». Και ο… καλώς εννοούμενος μεταγραφικός τζόγος μεγάλος! Πάμε ολοταχώς για θρίλερ εντός των επόμενων ημερών για την πώληση του διεθνούς αριστερού μπακ σε ομάδα του Νο 1 πρωταθλήματος στην Ευρώπη. Ποια θα είναι αυτή; Απάντηση αυτή τη στιγμή δεν έχει ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε ο παίκτης, συνεπώς… ας περιμένουμε τις εξελίξεις!

Πηγή: gazzetta.gr