Το συγκρότημα του Ζινεντίν Ζιντάν, δεν διανύει και τις καλύτερες ημέρες το τελευταίο διάστημα. Μετά την εντός έδρας ήττα από την Κάντιθ, για το πρωτάθλημα, ήρθε κι αυτή από την αποδεκατισμένη Σαχτάρ Ντόνετσκ με 3-2.

Οπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα και συγκεκριμένα η έγκριτη ισπανική εφημερίδα «AS», υπάρχει έντονος προβληματισμός με την αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα. Το εν λόγω δημοσίευμα τονίζει πως η διοίκηση της Ρεάλ, θα προχωρήσει άμεσα σε συνάντηση με τον Ζιντάν.

Μάλιστα, τα επόμενα παιχνίδια θα είναι κρίσιμα για τον Γάλλο τεχνικό, καθώς αν δεν καταφέρει να βάλει ξανά τους Μαδριλένους στον δρόμο των επιτυχιών, τότε δεν αποκλείεται να δει την πόρτα της εξόδου. Η προσοχή όλων στρέφεται στο «clasico» με την Μπαρτσελόνα, στο Καμπ Νόου και ο Φλορεντίνο Πέρεθ, περιμένει από τον Ζιντάν και την ομάδα ένα θετικό αποτέλεσμα.

Πάντως, ονόματα υποψήφιων προπονητών για την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ, έχουν αρχίσει ήδη και κυκλοφορούν στην Ισπανία. Αυτή τη στιγμή οι Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και Ραούλ Γκονζάλες παρουσιάζονται ως οι επικρατέστεροι σε περίπτωση που οι άνθρωποι του ισπανικού συλλόγου, προχωρήσουν στην απόλυση του Ζιντάν.

Πηγή:gazzetta.gr