Τρίτη 24/11/2023

Boomwhackers!: Μουσικοκινητικό εργαστήρι για παιδιά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Λέγονται boomwhackers, είναι μουσικοί σωλήνες και έχουν μοναδικές ιδιότητες! Μεταμορφώνονται σε πολύχρωμα σπαθιά, ατίθασα άλογα, μαγικά ραβδάκια, ανθρωπόμορφα δέντρα, αλλά πάνω απ’ όλα είναι τα πιο παράξενα μουσικά όργανα!

Οι μικροί μας φίλοι από 6 έως 12 ετών θα έχουν την ευκαιρία να τους γνωρίσουν σε ένα πρωτότυπο αυτοτελές μουσικοκινητικό εργαστήρι, την Κυριακή 15 Νοεμβρίου και την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, στην Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Περιμένουμε τα παιδιά από 6 έως 8 ετών στο πρωινό τμήμα (ώρα έναρξης: 11.00) και τα λίγο μεγαλύτερα, από 9 έως 12 ετών, στο μεσημεριανό (13:00). Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι’ αυτό φροντίστε να εξασφαλίσετε εγκαίρως τις θέσεις σας!

Εμψυχώτρια στο εργαστήρι Boomwhackers! είναι η Μάτα Κούρτη, που συναντήθηκε για πρώτη φορά με το νεανικό κοινό του Μεγάρου στο επιτυχημένο πρόγραμμα «Μπαμπά, θα γίνω μαέστρος». Η γνωστή εκπαιδευτικός και μουσικός γράφει µουσική για θέατρο και τον κινηματογράφο, λαµβάνει µέρος σε µουσικά και θεατρικά projects, εξερευνώντας, τραγουδώντας και συνθέτοντας, εµπνεόµενη από τις µουσικές κουλτούρες του κόσµου, τους ανθρώπους, τα ταξίδια, την κίνηση και το παιχνίδι.

Το μουσικοκινητικό εργαστήρι Boomwhackers! εντάσσεται στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και του κύκλου Το Μέγαρο των Παιδιών.

Διάρκεια εργαστηρίου 45 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)


Το πρόγραμμα είναι πιθανόν να τροποποιηθεί λόγω υγειονομικών κανονισμών. Ενημερωθείτε για τυχόν αλλαγές στο πρόγραμμα, στα μέτρα προστασίας και στις οδηγίες σχετικά με την προσέλευσή σας στο megaron.gr. Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ακολουθεί τις πλέον ενημερωμένες οδηγίες του ΕΟΔΥ για την προστασία του κοινού και των εργαζομένων του.